i'm patiently alive but it feels impossible

Har inget vettigt i min hjärna idag. Bara en massa tanakr som snurrar runt en massa oväsentliga saker. Jag ska lägga det åt sidan. Ibland gör man rätt, ibland gör man fel. Lev med det.

Fick sluta tidigare på spanskan i alla fall vilket gjorde att jag kom hem en timme tidigare. Fick kubba som en idiot till bussen. Precis när jag kom innanför dörrarna åkte den iväg. Puh, men jag var helt slut efter att ha sprungit. Glömde vantar och ipod i all hast också, men men jag överlever väl. Imorgon ska jag åka till skolan två timmar tidigare för att dansa. Slipper idrotten då vilket innebär att jag slutar halv 12, yes! Då blir det kinamat, mumsi.

it makes me scared

Vill bara skrika ut hur bra du är,
men samtidigt vill jag vara tyst och se om du kan förstå det själv

nothing but a memory to you




Hanna - Melissa Horn



pull yourself together

Den här veckan är hur chill som helst, inget plugg. Underbart! Men, jag har säkert annat att göra. Så för min egen skull ska jag göra en liten lista.

  • Skicka in gymnasieansökan (senast fredag)
  • Beställa slingnings- och klippningstid
  • Söka jobb (?)
  • Ta tag i mitt liv (ah tjena)
  • Planera helgen
  • Träna

dreams only last for a night

Idag hittade jag mina gamla ipod. Grön och pigg, lite halvtrasig, men helt funktionabel! Hur kul är det inte med gammal musik som man brukade lyssna på förut? Jag älskar det. Alla minnen som kommer tillbaka och den sprudlande känslan utav att kunna låten utan och innan. Jag menar hur många låtar finns det som man inte har något minne av eller någon koppling till? Det är så härligt när saker kommer upp till ytan igen. Saker som nästan var bortglömda. Helt galet hur många känslor en låt kan ta fram. Det är därför jag älskar musik. Vilket humör jag än är på finns det alltid något att relatera till, och den känslan är underbart bubbligt härlig. Samtidigt är det lite läskigt, hur en låt så perfekt kan beskriva hur man känner. Har ni varit med om det? Det har hänt mig minst tusen gånger och det skrämmer mig lika mycket varje gång.


you're giving me such a rush

Segt med uppdatering från min sida, hoppas ni ursäktar. Idag var i alla fall en ådan där seg dag när alla var just sega. Arnegirl och Elin var sjuka och det var trist faktiskt. Mitt humör är fortfarande inte på topp men jag kämpar på. Får tänka på att jag faktiskt är duktig som klarar av att kämpa mot det här. I alla fall så slutade jag sent och missade därför One Tree Hill. Det finns inget annat ord för det än skandal. Visst jag har sett avsnitten förut, men vad spelar det för roll? Sandra blev min räddning. Den lilla tönten spelar in avsnittet varje dag, så det blev bara för mig att dra på mig dunjackan och trava iväg mot henne.

Nu ska jag krypa till kojs, måste orka upp imorgon. Förresten om vi har håltimme på morgonen imorgon så tar ja livet av mig. Nej det gör jag inte, men jag blir inte glad. Natti!

it's hanging on your tongue

Idag har varit allt annat än en bra dag, och jag är på världens sämsta humör. Så allt jag har att säga är: hoppas att eran dag har varit bättre än min!

can't breath with no air

Slappisdag, som vilken söndag som helst. Mår inte direkt tipptopp heller så ja. Imorgon ska jag träffa en otrolig saknad liten sötsak. Looking forward! Väldigt längesen nu, nästan ett halvår. Usch vad tiden flyger fram. Det går i raketfart utan att man ens hinner reagera på det, men för tillfället får den faktiskt gärna göra det. Sommar låter så otroligt mycket mer lockande än det här ruggvädret.

Nu däremot ska jag fixa till nagellacket lite hade jag tänkt, och tyvärr återstår den där äckliga städningen som jag så innerligt älskar att skjuta framför mig.


every door i ever tried was locked

Det blev verkligen en lugn helg det här. Har inte gjort mycket alls. Ganska tråkigt egentligen. Idag lyfte jag i alla fall på min lilla rumpa och gick i slasket genom hela byn till Sandra. Väl där blev det bara chill med körslaget (erik<3), spel och snack. Mysigt, och välbehövligt med tanke på att vi träffas så sällan. Till skillnad från ettan till nian då vi verkligen umgicks hela dagarna. Jag saknar det sjukt mycket faktiskt, jag behöver någon som ger mig en såndär glädjekick som får mig att känna att jag klarar vad som helst bara jag vill.

Nästa helg ska det bli andra bullar hoppas och tror jag. håller tummarna för att allt klaffar!


Imorgon borde jag träna, men chansen kanske inte är jättestor direkt. Jag måste lägga min lathet på hyllan, men hur lätt är det på en skala? Att inte vara lat är tyvärr inte riktigt min kopp te. (ha-ha-ha)

remember when i moved in you

12 saker du önskar du inte visste!

1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.
2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.
3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.
4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.
5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.
6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.
7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten.
Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.
8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med
munherpes från en av gästerna.
9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.
10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter
ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen
fastnar på dem.
11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.
12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.


a house still doesn't make a home



God morgon! Eller god dag kanske det blir? Jag har vart vaken sen klockan sex imorse och inte kunnat somna om, skönt. Precis som igår fick OC bli min räddning. Jag kan inte få nog, hur många gånger jag än ser det så är det fortfarande lika bra. Precis som One Tree Hill och självklart Vänner. Det finns ingenting som slår Vänner. Snart ska jag i alla fall koka nudlar för jag känner hur det börjar småkurra lite i magen. Efter det ska jag kila iväg till gymmet. Det var ett tag sen sist, så det är verkligen på tiden!

i'll be gone one way or another

Kroatiens målvakt var grymt äckligt bra idag, så det blev förlust. Creds till att de kämpade bra i alla fall (det lilla jag såg himla olyckligt att Criminal Minds ägde rum samtidigt) slutresultatet var inte fyskam. Måste ju tilläggas att kroaterna spelar på hemmaplan med massivt stöd från publiken. Kul att vara domare då säger jag bara, haha.



Snart är det dags att för mig att ta plats mellan lakanen. Räknar med att vara dödstrött imorgon, men får se om jag knatar iväg till skolan eller inte. Nightynight.



i'm immune to you now

Jag har så otroligt tråkigt. Finns inget att göra förrutom att äta, suck. Jag tackar gud för OC i alla fall, tack tack!



Och One Tree Hill om en timme också, sen ikväll blir det bland annat handboll. Sverige har som ni kanske har sett hitills haft världens flyt, 3/3 inte illa! Hoppas på en lika bra fortsättning idag då Kroatien troligtvis kommer bjuda på tufft motstånd.

this is for you

Har gjort om lite här i bloggen. Är inte klar än, därför det ser lite halvskumt ut!

it's more than a friendly game

Den här dagen har varit så otroligt kass att jag inte ens överväger att berätta om den. Kan kort säga att livet inte vill gå min väg, vilket gör mig minusladdad (deppig för er som inte fattar). Imorgon orkar jag inte gå till skolan tror jag, men ska inte stänga några dörrar, allt är möjligt.

Förresten är Kate Voegele helt sjukt grym. Bra röst och galet bra låttexter. I'm in love. Har lyssnar på henne länge så vet inte varför jag skriver det nu. Men så är det. Sen är det ju ett plus att hon medverkar i världens bästa tv-serie, och ja det är självklart one tree hill jag pratar om!


just killing me slowly from inside

Bit ihop, le och spela lycklig var det ja..

i swear the whole world stops

Åh herregud säger jag bara. Det borde vara förbjudet att vara så snygg. Ge mig den 30:e nu tack!


maybe tomorrow or maybe today

Såhär när man sitter och tänker på sommaren finns det inget som passar bättre än Håkan. Mannen är så otroligt grym att jag inte finner några ord, och det bara skriker sommar! Tror inte att det finns något jag vill ha mer just nu, skulle ge nästan vad som helst. Utan i princip någon som helst överdrift!


thanks for all you've done

Trött, trött, trött. Det är så jag känner hela tiden. Jag är trött när jag vaknar, när jag är i skolan, när jag kommer hem och som tur ät också när jag ska sova. Hur ska det då gå att göra allt jag måste göra under dagarna? Så som att plugga. Visst, jag har bra betyg, men jag pluggar inte på långa vägar så mycket som jag skulle kunna göra. Tanken slog mig att mina betyg skulle kunna vara hur bara som helst om jag inte var så in i bombens lat. Det är ett stort problem det där. På något sätt måste det gå att lösa, måste bara komma på hur. Måste lära mig att pressa mig själv till saker, för jag vet att jag kan. Jag kan om jag vill. Allt är möjligt. (Nej det är det inte, men det kan vara bra att intala sig själv det (tror jag)).

Jag minns den här tidpunkten för ett år sen på ett ungefär. Det var ingen bra tid. Våren förra året var ett helvete rent ut sagt, men det är inget jag har pratar om förrutom med två personer. Den ena finns långtlångt borta och våran kontakt är inte den bästa, och den andra fanns bara i mitt liv under en kort period, men ändå kunde jag anförtro denne en så stor sak. Det var stort för mig, men sen den perioden har vi inte pratat med varandra. På gott och ont antar jag, jag saknar den tiden för att jag mådde så bra då. Jag var glad riktigt glad. Innerligt hoppas jag att jag snart kommer få känna så igen, jag vill, vill, vill.

För du var solskenet
Och jag var ensam

why do i go crazy every time i think about you?

Okej det förra inlägget drog ner mitt humör rätt så rejält. Dags att rycka upp mig, trots problem så kan man ju faktiskt må bra!

and why in dreams do i surrender

Jag har kommit på en sak. Istället för att vara nöjd med saker jag har, vill jag alltid ha det jag inte har. Det som andra har. Jag jämför mig ständigt med andra och tänker alltid att jag vill ha det som de har. Nya brister hittar jag hos mig själv hela tiden, och det är inte okej. Det dumma är att när jag väl får möjligheten att få det jag vill ha så backar jag ur på grund av rädsla och kryper tillbaka till mitt lilla skal, för det är vad det är. Jag lever som i en liten bubbla där jag inte visar vem jag är för någon alls egentligen. Varför? Det har jag ingen aning om. En chansning är att jag är rädd för att bli avvisad, att inte bli omtyckt för den jag är. För vem är jag egentligen? En liten rädd sextonåring som är osäker på allt och alla. Istället för att jämföra mig med andra och tänka att jag vill vara så snygg /så galen/ så smart etc. borde jag tänka att jag är bra som jag är. Jag är unik, ingen annan är som jag och jag duger. Någonstans långt inne tror jag att jag vet, men det har inte riktigt nått min hjärna, och jag vet inte om det någonsin kommer göra det. Jag tror inte att jag är så bra, jag tror inte att så många tycker om mig, jag tror att jag är dålig på att binda band till andra människor. Det sistnämnda tror jag förresten inte bara, jag vet. Jag gömmer mig bakom mitt yttre som jag lägger ner tid på bara för att jag tycker att det är en av de få bra sakerna jag har. Det är först nu jag har insett att det bottnar i dålig självkänsla. Mitt behov av andras uppmärksamhet är stort, och jag måste ständigt bevisa för andra att jag kan. Om jag hade haft en bra självkänsla hade det räckt med att jag själv vet det. Istället får andras förnekelse mig att tvivla på min egen förmåga.


i don't wanna play the broken-hearted girl

Den här dagen har gått rätt så snabbt. Skolan var väl som den alltid är, seg. Idrotten var däremot rolig, ojoj vad vi skrattade haha. Efteråt blev det direkt till gymmet. Vi hade ett möte med Kaj där han visade ännu fler maskiner och sen så tränade vi själva. Gick väl helt okej, vi var döda efter att ha kört styrketräning på maskinerna i skolan också så vi var väl inte på topp direkt. När vi i princip var klara kom vi på att vi kunde ta bussen därifrån, så vi kollade på klockan och såg förskräckta att vi bara hade tio minuter på oss. Då blev det fart kan jag lova. Vi hann i alla fall, för bussen var sen, väldigt sen. Så hann stå och skrika ganska länge på busshållsplatsen om hur sura vi var. Sen fick jag gå hem i kylan, inte okej!


wanna feel stronger but the room is getting smaller

Tjolahopp!
Kom hem för en stund sen för andra gången idag. Direkt efter skolan blev det bara till att slänga ihop lite kläder som passar till träning, mjukisar, skor you name it. Efter det fick jag kubba till bussen direkt i den olidliga kylan. A hoppade på efter x antal stationer och sen var det gymet som gällde. Vi var duktiga, eller kanske inte fullt så duktiga vad vet jag. Det känns i alla fall och jag börjar se en liten muskel på min arm. Woho, min första! (Jag vet att alla har muskler, men jag menar en synlig....)




Nu ska jag dra mig mot tv:n och criminal minds som verkade riktigt spännande, kanske haffar en mandarin på vägen. På sista tiden har jag haft ett stort sug efter frukt, men varför klaga?

no need to second-guess, that you've been on my mind

Blandad dag må jag säga. Jag har kommit in i en såndär äcklig depp-period igen då ingenting känns bra. Egentligen ska jag inte klaga för jag vet att det finns folk som har det värre, men det är ingen höjdare när allt bara känns mörkt och man inte ens har någon ork till att försöka vara social. Därför kan jag förstå om folk tycker att jag är off och osocial, det är deras problem, jag är social när jag känner för det. Så det så.

Dagen började med att våran historialärare inte dök upp. Han hade åkt in till bb för att få en liten knatte, roligt för honom! Mindre kul för oss som då ahde en två timmars håltimme och kunde tagit det senare tåget istället.... kändes allt annat än bra. Tror inte det hände något mer speciellt, engelska uppsats, gick helt okej. Kunde gjort mycket bättre, men orkade inte så bestämde mig för att vara nöjd och glad över det jag åstadkommit. Höjdpunkten blev i alla fall att träffa Sandra. Ingen gör mig gladare, och jag menar det verkligen. Det är som om hela jag fylls av energi, och jag får något av ett... glädjerus? Helt galet bra i alla fall.
Att gå hem i klackisar var mindre kul. Uppförsbacke.....m m m, love it. Det tog sin lilla tid kan jag säga. Blev till och med andfådd det säger väl ett och annat om min kondis haha!

Nu ska jag plugga spanska, ses och hörs, och ha det bra. Det var allt från mig, tjohej.

but i can't really do a damn thing

Dålig uppdatering som vanligt, ber om ursäkt. Livet rullar på som vanligt, och är varken bra eller dåligt. Mellan helt enkelt, men mellan är bra. Helgen var väl bra.. kommer inte ihåg vad jag gjorde i fredags? Eller just det, jag kollade på let's dance och myste med arnegirl. Lördagen var det fest. Det var kul det taget jag var med om man säger så. Aldrig mer säger jag bara, aldrig mer.

Skolan tar död på mig som vanligt, orkar verkligen inte. Chansen att jag överlever den här terminen är ungefär lika med noll. Sen får jag se vad som händer, ska hämta papper om att söka till annan skola på expeditionen imorgon. Har bestämt mig för att söka om både ettan och tvåan så jag har alternativ sen, men tror inte att jag orkar gå om ettan även om det säkert vore bäst. Tufft val i alla fall, men verkar ändå inte som nästan någon ska gå ekonomi och då är det ju inte så kul.
Nejmen ska pysa och plugga nu, engelska i mitt hjärta och samhällskunskap också för den delen....not.


like the winds you blow me away

Flippad dag. Gick upp halv sju efter högst tre eller fyra timmars sömn. Jag var minst sagt stendöd men pallrade mig upp och åt en kesomacka, klädde på mig, sminkade mig och var precis klar lagom till att gå till bussen. Precis när jag hunnit låsa dörren bakom mig slog det mig att jag glömt busskortet. När jag sedan försökte låsa upp dörren på nytt tog det helt stopp. Det klickade och hade sig i låset men den envisa dörrjäveln vägrade att öppna sig. Där stod jag alltså förtvivlad i det kalla vintervädret utan busskort och pengar. Som tur är kom mamma med pengar, men ändå ingen bra start på dagen direkt......

Hände även lite andra tråkiga saker under dagen, kan inte gå inte på vad, det är för privat. Jag älskar dig, men jag kommer aldrig kunna se dig på riktigt samma sätt längre. Du har krympt i mina ögon.


this heart of stone will sing till it dies

Så var det här lovet över, putsväck, borta. Tre långa veckor, och har jag gjort något vettigt? Nej, verkligen ingenting känns det som. Har bara degat bort som en annan zoombie. Det enda direkt roliga jag kan komma på som har hänt är nyår! Vilket antagligen var ganska väntat, men mitt nyår i år blev faktiskt mot all förväntan till slut väldigt lyckat! Hände lite av varje, behöver inte gå in på några detaljer haha.

Imorgon väntar skolan som ett mörkt avgrundshål. Jag vill inte, jag orkar inte, jag har ingen lust. Har aldrig någonsin varit så skoltrött (jag vet att jag säger det efter varje termin, men det blir värre och värre hela tiden), men jag ska kämpa på. Eller okej då, försöka. Jag vill verkligen kunna gå ut ettan och känna att jag är nöjd över det jag har presterat så nu ska jag koppla på min kämparglöd och visa idioterna till lärare vad jag går för! Nej nu ska jag gå och plugga till idrottsprovet på fredag, känns härligt att vara igång med pluggandet igen..... men tänka positivt var det ja, lov igen om 5 veckor. Finfint!


more then words will ever say

Den här dagen har inte varit något att skryta om. Har kollat på film hela dagen, verkligen hela dagen. Det enda som har hänt är att det varit en himla massa älgar utanför vårat hus idag. Två hanar tror jag, en hona och en unge. Inte var det samtidigt heller, så kanske är det någon älgträff i skogen idag., eller någon högtid för älgarna.

the nights are killing me

Seg dag, orkar inte ens berätta om den. Tror ingen är intresserad av det heller så inga sura miner.
Ska knoppa nu så berättar jag kanske något roligt imorgon istället!

Vill bara säga att det är sjukt hur fort humöret svänger, något bra kan gå till något dåligt och tvärtom. Dumma tankar tar över och man glömmer bort det viktigaste. Allt bra och underbart, allt man ska vara glad över. På tal om ingenting saknar jag Sandra sjukt mycket, det är jobbigt att behöva sakna sin bästa vän nästan hela tiden faktiskt.

you'll remember me when the west wind moves

Idag ställde jag min kära lilla mobil på klockan 11.15 för att traska iväg till gymet. Vaknade 11.45 och blev galet stressad och irriterad över att jag inte hört något alarm. Kontrollerade att jag verkligen satt på alarmet, och mycket riktigt det hade jag. Upptäcker efter en stund att alarmet gällde alla dagar utom fredagen, skumt? Ja det tycker jag. Fick meddela A att jag skulle komma lite sent, så efter ett par mackor och ett glas av världens godaste tropicanajuice började jag min evighetsvandring i kylan.
Träningen gick som fina fisken, och otränad som jag är börjar jag redan känna av träningsvärken, men vänta ni bara. Snart säger jag bara, då blir det andra bullar. På hemvägen passade vi faktiskt på att gå på isen. Där träffade vi även ett par bekanta ansikten. Skön, men seg dag.

no more champagne, and the fireworks are through

2008 var ett väldigt blandat år. Det gick upp och ner som en bergochdalbana. Vissa stunder lekte livet medans andra var tyngre och betydligt jobbigare. Jag har växt som person och gör det fortfarande. Många nya bekantskaper har gjorts, samtidigt som många gamla har runnit ut i sanden efter avslutningen i grundskolan. De flesta dock frivilligt.
Jag har börjar på gymnasiet, på gott och ont. Mitt gymnasieval, vad ska jag säga, jag klantade till det. Därför har inte hösten varit den bästa, och jag har ett svårt val som ligger framför mig. Allt om allt så har det dock varit ett bra år.

Nu är 2009 här och det här året ska bli mitt år. Jag ska ta för mig och bättra på mitt självförtroende samt min självkänsla. Många skulle nog använda utrycket "nytt år, ny start", men jag instämmer inte riktigt. Det är ingen ny start, det är fortsättning på något som redan är påbörjat. En sak jag har bestämt mig för är i alla fall att jag ska vara gladare i år. Jag ska spendera mindre tid till att fundera över saker som jag ändå inte kan kontrollera, och saker som redan har hänt. Misstag som har gjorts etc. Det finns ingenting att hämta där, jag mår sämre, det är det enda som kommer ur det. Så i år tänkte jag skippa det! Jag har aldrig haft några nyårslöften och det tänker jag inte ha i år heller, men mina mål för året följer här:
  • Ta vara på tiden, och leva i nuet. Utnyttja alla situationer till fullo och njuta av livet.
  • Träna minst två gånger i veckan, gärna tre. Tänk beach 09, beach 09, beach 09.
  • Vara mer effektiv med pluggandet. Det fungerar inte att börja kvällen innan i längden.
  • Bli mer självständig och klara mig på egen hand.
  • Växa ännu mer som person (hänger ihop med förra punkten), men även bli mindre egoistisk och ha bättre attityd mot andra.
  • Bli kär (?). Inte riktigt ett mål, men någonting jag verkligen vill.
  • Äta nyttigare. Hålla mig borta från godis på vardagarna (chips, popcorn etc. är inkluderat) Läsk också helst, men jag ser det som nästan en omöjlighet.
Kommer inte på något mer för stunden, men fyller på när det väl kommer!


RSS 2.0