our hearts are strong and our hearts are kind

Nej det här suger ju verkligen, så nu säger jag hejdå för ett tag amigos!

i didn't know it at fifteen


 


the truth hurts, the lies worse

Kopierade just en asfin text från en persons bilddagbok för att jag ville se vart den kom ifrån. Jag googlade, och gissa vad? Det var från just den låten jag lyssnade på då!!! Ödet att jag skulle lyssna extra noga på den textraden? Måste vara så!

Ursäkta att jag är töntig, men tycker att det är skitcoolt när såna här saker händer haha!

when the drugs don't work you get high on life



Det här ger mig rysningar!

i want to satisfy the undisclosed desires in your heart

Idag har jag tagit hand om mig själv. Så nu har jag lena ben, vilket inte är vanligt alls. Mitt ansikte är lent och rent och jag har röda , fast ändå inte så fina naglar.
God mat fick jag också för att det är fars dag, så klagar jag? Nej nej nej!

i want to satisfy the undisclosed desires in your heart

Idag har jag tagit hand om mig själv. Så nu har jag lena ben, vilket inte är vanligt alls. Mitt ansikte är lent och rent och jag har röda , fast ändå inte så fina naglar.
God mat fick jag också för att det är fars dag, så klagar jag? Nej nej nej!

i don't even know what i liked about you



Älskling det är livet som leker, det leker med oss nu.

my nerves will be the death of me

Vinst i svenska cupen idag = dubbel = WOOOHO!

Idag sa mamma att jag ska få en ny garderob, en STÖRRE. Väldigt nödvändigt med tanke på att mina kläder inte får plats.. det konstiga är att jag ändå aldrig har något att ha på mig? Skumt det där.
Då kom jag på att jag behöver lite nya grejer att fylla ut den stora garderoben med, så tänkte skriva upp det för att mitt dåliga minne inte ska svika mig.

  • Svarta byxor - som jeans, men inte i jeansmaterial helst (de tappar de färgen och blir gråa hehehe)
  • Skjorta - en rutig vill jag ha, med blått och kanske grönt... eller rött?
  • Linne - ett grått, känner att jag alltid saknar det av någon anledning
Det var väl egentligen det kanske... men mer grejer skadar självklart inte, det gör det aldrig. Fyndade lite igår.. skulle kunna lägga ut bilder, men jag känner mig själv, så det blir nog inte så tyvärr!

it’s too late to think of the value of my life

 

Äntligen!!!

and i’m terrified but i’m not leaving

Jag hatar dagar när jag känner mig tråkig, oentusiastisk och negativ.. med andra ord livlös. Idag är en sådan dag. Egentligen vill jag inte skriva något deppigt här, men grejen är ju den att det är när man är deppig man vill skriva ut det deppiga? Hajjar ni?
Ja så är det i alla fall. Så nu tänkte jag skriva ut det och bli glad, fast vid närmare efter tanke.. jag har inget att skriva. Det är bara en sådan dag, inget mer liksom. Imorgon är jag nog kalasglad igen, eller senare idag... kanske redan efter att jag ätit.

Det här skrev jag runt klockan tolv men glömde publicera hehehe.

there's some things we don't talk about

Hate is a strong word, but i really, really, really don't like you!

Okej... har inget att skriva om idag. Just ordet okej funkar faktiskt rätt bra. Dagens chock var i alla fall snön. Inte en positiv sådan dock. Jag och snö är som katt och råtta. Konkurrenter!
Snö betyder kyla - betyder att man måste ha på sig äckliga och fula stövlar. Nej, jag ska stå upp och göra revolt, jag ska stanna i mina älskade converse ett tag till hade jag tänkt. Punkt slut!

we're pulling apart and coming together again


be quiet and drive me far away


don't give in, don't let your memories break you

Tisdag = alldeles för mycket tv-tittande, men kan jag hjälpa att det är bra program i 3,5 timmar i sträck? Svar: Nej det kan jag inte. Jag är bara ett offer för omständigheterna. Ser mest fram emot Desperate Housewives, som alltid är så superduperbra och spännande. Det bästa är att det aldrig spårar ur, som de flesta serierna gör efter ett tag. OC och One tree hill är utmärka exempel!

Snart ska jag äta köttbullar inte för att jag tror att ni bryr er, utan för att jag himlans gärna vill säga det. Ps. Dead by April är bra. Ds.


hold me, tell me everything’s ok

Så var skolan igång igen, och det känns helt okej faktiskt! Bra första dag så jag klagar inte överdrivet mycket, men snart kommer väl pluggbomben....




Monster - Itchy Daze

Tänkte lägga upp den här låten för ganska längesen, men då cpade blogg antar jag. Min lilla kusin (som är jävligt mycket längre och större än mig) tipsade mig för ja som sagt... ganska längesen!

just hold on to the team you play for

Segt med uppdatering som vanligt, men jag är seg så!
Nu är det i alla slut på lovet, slut på frihet. Slut, over, kaputt, borta. Känns segt kan jag lova, men jag gillar skolan, konstig som jag är. Inte plugget som kommer med den dock, det skulle jag gott och väl klara mig utan.

Sista dagen blev en bra dag åtminstonde! Socialiserat mig lite med min bästa vän och sen så blev det ju sm-guld för inga mindre än.. bam bam... AIK!!! Hur skönt? Jo ganska så superduper skönt!



Insparken, long time ago, men har man bildbrist så har man!


RSS 2.0