fucking blow those words out the back of your head

Åå, jag blir så himla irriterad på vissa människor. Vad är det för fel med att bara bete sig bra? Om det här hade gällt något som jag brytt mig om hade jag inte varit glad just nu. Nu är fallet inte så och det känns bra, men tycker ändå att folk borde ha lite mer vett i skallen. Over and out.

You talk like you're famous,
you're shameless.

this time i can see it all perfectly, i guess i was wrong

Efter en slapparhelg bestämde jag mig för att dra till Eskilstuna med min så kallade vän, som nu inte längre är min vän efter att hon tog fel på tiden och övergav mig. Mohaha.
Köpte en kofta och en tisha, och bästa av allt... hittade textilpennor!!! Jag var beredd på att få leta som en idiot, men direkt när jag kom in på Clas Ohlsson låg de där framför mig. Ödet? Ja jag tror det faktiskt!

Fredag, fredag, fredag!




Se mig så som du såg mig första gången,


and this is my final chance of getting you

Nu har jag varit vaken i två timmar, och jag är fortfarande hur trött som helst och nu också hur arg som helst. Kul att poängplanerna på Mikael Elias (Teoretiska eller vad det nu ska kallas..) inte går att se på internet. Blir så glad över såna här saker. Känner att vintern är på ingång för mitt gnäll är igång igen. Upptäckte nyss att det inte går att kolla på statistiken heller, eh okej. Rolig dag det här, nu ska jag hitta lite livsglädje!
Förlåt.

you find yourself lying and inside you're dying



Idag är det fredag octh det är dags för fredagsmys. Godis och OC, mycket uppskattat av moi! Just idag har jag också nästan bestämt mig för att bli brownie igen.

there's no time to spare, come and show me you care

Jag förstår inte vad det är med mig. De sista dagarna har jag varit som en zoombie. Jag är trött när jag vaknar, trött när jag åker till skolan, trött i skolan, trött när jag åker hem. Ja, trött helt enkelt. Skönt att vintern också känd som zoombie-årstiden inte ens kommit. Nu ska jag plugga lite äcklig aktiekunskap sen ska jag bege mig till min superduperälskade säng och krypa ner med sällskap av min fina Harry Potter!




My tries to not think of you, they just end up in one million thoughts,

i know i could break his concentration


Just behind a brickwall - Tobias Fröberg


Always love - Nada Surf


Where the story ends - The Fray


För dig - Lars Winnerbäck


 Her diamonds - Rob Thomas

Först och främst SISTA LÅTEN kan jag inte sluta lyssna på, men allt är bra grejer!

if you could see it then you'd understand

Den här dagen har varit riktigt spännande och intensiv, allt har hänt ungefär!
Eller inte.... möjligtvis en nominering till årets segaste dag. Företagsekonomi (kul), tre timmars hål (döden), spanska (svårt att hålla ögonen öppna) och till sist matte (helt okej om det inte vore för tröttheten som bubblade upp som skratt). Ibland älskar jag verkligen skolan så mycket! Fast den har ju sina ljusglimtar så att säga, höhö. Jag vill skriva om något intressant så att ni ska vilja läsa, men får nog ta upp det projektet imorgon för nu hotar ögonen med att strängas igen. Ciao!



I skrivande stund, haha!

it was always you and me, always and forever

Ååå, jag är kär. Ivar, Ivar, Ivar!

knock me down, i'll keep on moving

Eftersom att skolan är så himlans tråkig ibland, till exempel idag, är det ganska kul att kolla i språkrese-kataloger istället. Då slog det mig att, FYTUSAN vad grymt det vore att dra iväg till Malta nästa år! Känns lite sent när man är 18 kanske, men äsch. Kunskap, sol, nya vänner, sol. Jag vill!


bittersweet, i could taste in my mouth

God kväll! Idag är det måndag = den längsta dagen i skolan, men idag gick det ganska fort tycker jag. Dubbeltimme i företagsekonomi kanske inte direkt var någon höjdare dock. Roligt ämne, men kom igen, två timmar? Nej tack. Det var ändå bussen hem som tog priset som dagens plåga. Inställda tåg p.g.a banarbete är ingen höjdare alls. Stor klass är inte heller någon höjdare. Jag vill verkligen gå i en liten klass för första gången i mitt liv, överväger helt seriöst tror jag att byta skola. Ska nog kolla upp om det går kanske, ska ta mig en funderare och ja. Nu blev det rörigt, men ville bara skriva av mig lite och få ut mina röriga tankar.



always love, even when you wanna fight



To make a mountain of your life,
is just a choice.

i was dreaming of the past, and my heart was beating fast



Friends with benefit. Galet underbar skiva! Ville bara säga det om någon skulle bry sig. Snart ska jag äta födelsedagsmiddag. Det är nämligen så att min fader fyller år idag, så grattis! Grattis till min knasige vän Malin också. Det går inte att flytta texten till sidan så den måste vara centrerad. Otroligt äckligt störande, men försök att överleva.

when you see my face, i hope it gives you hell

Skolan känns så himla bra. Allt känns så himla bra. Det här året ska jag verkligen ta vara på. Det enda som känns dåligt är att vi idag under vår första skoldag redan fått två (!!) läxor. Roligt. Nej förresten, det känns inte så bra att ha sovit en timme inatt heller, hoppas att jag somnar som Törnrosa ikväll. Annars vet jag inte vad jag tar mig till! Men som sagt förrutom det så är livet så himla härligt just nu, och jag kom på idag hur mycket den här sommaren har förändrat mig. Positivt som tur är. Igår kväll när jag inte kunde somna kom jag också på anledningen till en grej som hände i början av sommaren som jag ångrar, och det känns bra att veta i alla fall. Min hjärna is on fire säger jag bara!

Den här låten säger verkligen nästan allt om mig.



Who I am hates who I've been.

i hope you're as happy as you're pretending

Så var sommarlovet över. Det har vanligt gått hur snabbt som helst, alldeles för snabbt. Imorgon är det tillbaka till verkligheten, vilket kommer bli en rejäl omställning efter den här bästa sommaren. För det har den verkligen varit, bäst! Jag tänkte att jag skulle göra ett inlägg om sommaren med bilder etc. sen kom jag på att jag inte har några bilder sen datorn kraschade, så tji fick jag. Det får helt enkelt komma senare. Nu ska jag verkligen, verkligen försöka tagga till som min käre vän Maria. Förstår inte hur hon bär sig åt den kvinnan, men jag ska göra mitt bästa. Imorgon kommer uppföljaren om min första skoldag i andra ring (åh vad cool jag är!!!) så håll ögonen öppna. Det kommer bli sååå spännande!



Skål för sommarlovet som har satt tydliga spår!

i'm trying to forget that i'm addicted to you



Saknar att vara såhär cool med den här coola filuren. Saknar också att vara brunhårig. Så då är frågan, färga eller inte färga?

there is no combination of words i could say

Åh, inatt drömde jag en så himla mysig dröm. Ni vet en sån där dröm som man inte vill vakna upp ur bara för att man vill veta hur det hela slutar. I alla fall så vaknade jag precis när det var som bäst, typiskt. Hade inte ens ork till att hitta på ett eget megaslut som hade kunnat ge mig fjärilar inte bara i magen utan i hela kroppen. Om drömmar ändå kunde bli verklighet genom en fingerknäppning eller så, då skulle jag nog vara världens lyckligaste vid det här laget.


I believe in memories
they look so, so pretty when I sleep





all you ever knew of home, you’re scared scared to see

Och är du fortfarande arg?
Är du fortfarande trött?
Önskar du fortfarande att vi aldrig hade mötts?



Jag har inget vettigt att skriva just nu, men jag skriver ändå. Nöjd MARINA?



do you remember the time when we first met?

Hej jag heter Ulrika och jag är sämst i världen på att blogga. Ska försöka skärpa mig, men det är svårt när annat lockar mer. Nu de sista lovdagarna måste man ju verkligen njuta till 110 % och bara ta vara på ledigheten. Göra onödiga saker så som att ligga och mysa själv i sängen, kolla på allt för många SATC avsnitt och bara glida genom livet helt enkelt.

Igår var jag i vår finfina huvudstad. Först shopping, sen blev det en överraskningstripp till min otroligt saknade vän Linda. Sedan väntade folkmassorna vid the voice, och jag tror baskemig inte att det är meningen att jag ska se Darin där. Andra året jag missar, åh jag blir så sur. Tror att jag fick lite återfall igår. Fy vad jag saknar allt ibland!!



Ett ord..... grymt!

it's not the fall that hurts, it's when you hit the ground

Dags att säga hejdå tror jag.

i'm holding loose, but ain't letting go



Åh fybubblan vad bra!

it’s never as easy as we believe

Just nu älskar jag att bo i Sverige. Vädret är kanon, och min bränna börjar bli lite bättre. Efter en heldag ute skulle jag inte vara på så bra humör om fallet inte var så. Allt som behövs för en toppendag är sol, sällskap och musik. ( Fast det krävs också mycket svett och beslutsamhet.) Imorgon är det dock göra stranden som står på schemat!



 


we won't play along so let's get down and dirty baby



Det här gillar man!
Livet är glassigt och jag har ingenting att klaga på. Ciao bellas (os)!

we can shine again

Fy vad jag älskar solen! Det är dagar som denna man förstår varför man bor i Sverige. När jag tänker efter så har allt, verkligen allt, flytit på himla bra idag. Håller tummarna för att det fortsätter såhär sommarlovet ut. Jag vill verkligen börja skolan med ett stort léende på läpparna.

Som ni märker så orkar jag inte skriva så mycket just nu, men det kanske kommer med tiden!





Jag vill vara allt utom ditt misstag.

something's just about to break

Och när jag tänker efter såhär långt efter
Så kan jag se hur fel det blev


Ibland gör man rätt, Ibland gör man fel, lev med det

i never wanna be without you



Det finns inga ord som räcker till.

Mitt i alla saknad har jag idag hunnit med att sola lite och träna lite, och självklart läsa Harry Potter. Har tyvärr insett att jag inte kommer hinna läsa ut alla sju böckerna innan skolan börjar. Skit. Nu tänker ni säkert: "åh vilken nörd", så jag ska berätta hur allt började. Så här var det: Min dator pajade, det var dåligt väder, jag hade ingenting att göra, sen såg jag sexans film på bio och tänkte att det vore kul att läsa om alla innan sjuans film(er) kommer. Svårare än så var det inte!

i'm missing your laugh, how did it break?

Får inte nog av de här två låtarna. Absolut bland det bästa jag har hört. Lyssna och njut förtusan säger jag bara. Ni missar något annars!


Tonight - FM static

Moment of truth - FM static

when it's through, it's through



Ibland känner man sig ju bara för fräsch.


when i look at you my heart goes on a trip

TJA! Vet inte om jag sagt något om att min (familjens) dator småkraschade lite sådär och är inne på reparation och blir healad. Men gissa vad, jo jag har fått en dator. (!!!!) Hur bra som helst! Mindre bra är det att jag i övrigt mår skit. Aja, sånt är livet! Ibland är man frisk, ibland är man sjuk och full av munsår. Fytusan!

Nu ska jag och Marina snart ut på mission (impossible kanske för min del) på skilda håll dock haha. Känner mig duktig nu när jag startat mitt nya nyttiga och hälsosamma liv. Nu ska jag bara klara av att käka GI-mat också, sen så ryker allt oönskat fett och då jävlar!


RSS 2.0