hold your head up high

Förlåt för att jag är så äckligt seg och sämst på att blogga. Beklagar verkligen, men mitt närminne är inte det bästa så påminn mig är ni gulliga. Mitt långtidsminne är däremot riktigt bra faktiskt. Jag kan komma ihåg saker som folk sagt till mig för hur länge sen som helst, det är lite roligt faktiskt. Kan sitta och dra händelser i mitt huvud gång på gång. Fast.. det är inte så bra, kommer bara på saker som jag borde gjort, och ja jag vet det tjänar ingenting till att tänka så. Gjort är gjort kommer aldrig mera igen, men det är mina tankar och jag tycker om att återuppleva alla härliga stunder igen inne i huvudet.

I alla fall, lovet har hitills varit segt. Julafton var mysigt, och så fick jag uppleva snö uppe hos farmor. Mycket snö, och mycket kallt, inte riktigt min stil. Tur att jag har köpt en ny varm gosig dunjacka säger jag bara. En svart, tråkigt. Kanske ska byta mor en brun?

Nej jag har bråttom, måste föna håret, sminka mig lite smått, dra på mig några kläder. Sen får jag se vart vinden tar mig!

i'm gonna get to know you better this christmas

Julen närmar sig med stormsteg, nu är det inte alls långt kvar. Idag plockade vi fram julpyntet och klädde granen, så nu börjar julstämningen ta sig. Snappade upp att Grinchen visades på tv också, och den är ju nästan ett måste. Så pallra er mot tv:n, det ska i alla fall jag göra igen efter pausen!

Imorgon är det eskilstuna med bästis som står på tapeten. Först ska jag till tandis, spänna tanställningen och sen blir det till att köpa julklappar samt något att bära på julafton. Har hitills bara en kjol så måste hitta något att ha till. Önska mig lycka till, kräsen som jag är.


it's like learning to fly or falling in love

Som ni märker så är jag (som vanligt) otroligt seg på att uppdatera. Har helt enkelt för mycket i huvudet för att hinna tänka på det. Det har hänt lite saker de senaste dagarna, bl.a så har jag hunnit få jullov! Ä N T L I G E N
Tror aldrig att ett lov har varit mer efterlängtad. Är sjukt skoltrött, men som tur är faktiskt nöjd över mina prestationer den här terminen. Inte helt, men hyfsat. Under omständigheterna har jag kämat på bra, så jag får faktiskt vara stolt över mig själv.

Igår var jag i Södertälje, träffade mormor och kusiner. Svullade godis och spelade pingis. Från och med nu hatar jag pingis, hur jag blev jag så dålig? Förstår ingenting, måste lära mig att träffa bordet.

Ska hoppa in i duschen nu, ses och hörs små vänner, puss!

what's the definition of love?

Gjorde just ett test om vilket yrke som skulle passa mig, och här finner ni resultatet:



Blev inte dåligt chockad kan jag berätta, brandman är nog bland det sista jag kan se mig själv som. Lilla jag som är rädd för så gott som allting, Ingen bra kombination,man ska aldrig säga aldrig men i det här fallet tror jag faktiskt att det är möjligt. Jag kommer aldrig bli brandman, ser tyvärr mig själv som en framtida kontorsråtta.

(Tråkigt att man inte ser texten på bilden, MEN jag är för lat för att göra något åt saken...................)

even in my dreams i wanna be kissing your lips

Är inte dåligt seg idag kan jag berätta, därför det har varit segt med uppdateringen. Orkar helt enkelt inte, måste fortsätta skriva på min historia uppsats som aldrig verkar komma någonvart, snarare gå bakåt känns det som.....

Hur som helst, vill ni läsa något roligare får ni helt enkelt titta in imorgon, och det litar jag på att ni gör!

it's hard to say that i was wrong

Döda mig långsamt tack, ja. Samhällskunskap är bland det värsta jag vet för tillfället, särskilt den här sörjan med politik. Att försöka lära mig över 30 sidor endast bestående av saker jag aldrig någonsin hört talas om är ingen höjdare
Tror faktiskt att jag kommer få mitt första omprov någonsin, får inte in något alls i min tröga lilla skalle. Bra Ulrika, bra! Det tråkiga är att politik faktiskt skulle kunna vara intressant, om jag vore mer insatt vill säga eller om uppgiften hade varit att vi själva skulle få tänka till på något vis. Nej, får helt enkelt inse att samhällskunskap inte är någonting för mig.

i'll be just fine pretending i'm not

Tisdagar är verkligen mardrömsdagen. Har sex lektioner utan några som helst raster med undantag på matrasten, låter kul va? Efter en sådan dag är man inte dåligt sliten och minst sagt stendöd, överväldigande att komma hem till en massa plugg. Den här veckan är dessutom hemsk, verkligen hur mycket som helst, börjar seriöst tro att de vill döda oss. Vad jag är medveten om så har jag:
  • Onsdag - Engelska: försenat prov
  • Torsdag - Samhällskunskap: Prov (på typ 100 sidor......) Svenska: Personbeskrivning + Text med inbakad personbeskrivning, Text & tanke (ta ut 5 ställen i en bok och skriva varför jag valde just dem) + Muntlig redovisning på boken
  • Fredag: Historia: Inlämning av arbete om medeltiden (Kalmarunionen i mitt fall)

Har säkert glömt något också, min hjärna är överbelastad och därför inte den bästa just nu. Snart är det i alla fall Ugly Betty och sen bästa, Desperate Housewives.


you completely know the power that you have

Så till problemet, skratta inte åt mig nu men jag måste köpa en ny vinterjacka har letat hela vintern utan resultat. Hittar jag en snygg så finns den antingen inte i min storlek eller så är den för dyr. Börjar bli trött på att leta för snart (okej några månader men ändå..) så kommer vintern att vara slut.

Egentligen tycker jag att det är tråkigt att ha likadan jacka som alla andra, men den är så gosig att jag dör lite smått. Så vad tycker ni, är det för tråkigt att ha en fjällis? Fjortis eller bara mysigt?



Och ja just det, färgen jag siktat in mig på är grön, grön som i färgen på gräs, grön som i sallad, grön helt enkelt!

no matter what you'll never see me cry

Stannade hemma från skolan, så jävla dåligt men välbehövligt. För det första har vi hur mycket plugg som helst, knasigt att lägga in allt sista veckorna..
För det andra mår jag inget bra. Vet inte vad det beror på, och det är inget jag vill prata om heller för den delen.

Har i alla fall pluggat större delen av dagen och pustar ut nu med lite chillmusik. Käkade nyss också, mumsigt kan man säga att det var. Jag har en förkärlek till spagetti (stavning?).

Förresten har jag ett litet problem, eller dilemma eller vad man nu ska kalla det. Jag tycker att det är så allvarligt att jag tänker tillägna det ett eget inlägg!

chemistry is flowing, keep me going dont stop

Jag saknar sommaren och allt vad den innebar, även om det egentligen inte var någon supersommar direkt. Dock hade den vissa ljusglimtar som lyste upp min tillvaro. Har i alla fall många fina sommarminnen som etsat sig kvar, och det är väl bra. Men hur ska man leva med vintern när alla sommarminnen bränner?

Ta mig bort från den mörka deppiga vintern och ge mig sommar tack!



don't even recognize the ways you hurt me, do you?

Bra att jag uppdaterar så mycket, he-he...
Har ingen ursäkt egentligen, jag är lat så är de bara, men kan väl skylla lite på att designen inte var någon höjdare.  Rosa och barbieaktig kändes lite för 2000 faktiskt. Så nu har jag äntligen tagit mig i kragen och piffat upp bloggen lite! Så vad tycks? Är inte helnöjd, men det känns bättre åtminstonde och får hoppas på att min skrivlust ökar.

Helgen har varit lugn, umgåtts med bästa. Ätit en massa (ovanligt?), och helt enkelt inte gjort några större ansträngningar. Var i Stockholm igår, en tjej måste få shoppa ibland faktiskt. Kom hem med lite av varje, orkar inte skriva om sakerna, så kanske langar några bilder sen om orken finns. Sen på hemvägen var det en jävla massa krångel med tåget. Stod på perrongen i huvudstaden i säkert 40 min innan vi fick reda på att tåget skulle ledas genom Flen (?!) och alla som skulle till Nykvarn, Läggesta och Strängnäs skulle bussas från Södertälje. Hell no tänkte vi och ringde pappa som så snällt kom och hämtade oss, gud vet när vi kommit hem annars...

Måste bara tillägga att pumpakärnor inte är något jag rekomenderar!

RSS 2.0