this time i finally see the reason why








i guess sometimes it takes more than just fake conversations

Godmorgonen! Idag är jag uppe med tuppen, ska hoppa på cykeln till beachen när jag vaknat. Är sjukt trött och känner att jag har oflyt med allt. Fast ska inte klaga för jag får skylla mig själv. Tycker inte om att säga den meningen. Att ha fel är det jag hatar mest, efter att bli nedtryckt i vattnet då såklart. Aja nu måste jag verklien skynda mig, ha en fin dag och bli inte brunare än mig!

give me the strength to carry on

Stranden idag. Varmt och lite halvsegt. Sen gjorde vi en massa rackartyg och ramlade runt i Stränkan. Garvade ihjäl mig, satte i halsen och började böla. Sen blev det ännu bättre av att vi fick syn på ett cyklop (?) och en snygg kille. Orkar inte berätta något mer men kan bjuda på en gullig bild, bara för att jag är just gullig!



Och ja, vi är helt normala, så ni behöver inte fråga!

Förresten har jag hittat ett supermegaasbra-band idag. FM static heter de, så det tycker jag att ni ska lyssna på. Ja det tycker jag, och nu ska jag geeka SATC som vanligt den här tiden. Trevlig natt, tja!

reach through the empty fight

Första dagen jag är hemma hitills på lovet och kan ju bara säga att det suger. Suger är inte ens ett tillräckligt starkt ord för att förklara hur tråkigt jag har. Jag orkar inte ligga ute för att det är för varmt. Härlig dag må jag säga. Ännu bättre blir det av att mina fingrar är galet stela och svullna kanske också. Som vanligt när jag undrar över något så använer jag min av min favvosida, google! Efter lite sökningar har jag nu kommit fram till att jag tror att jag har (eller kommer få) reumatism, eller Reynauds syndrom. Finfint, precis vad jag behöver. Om jag ska se dagen från den positiva sidan så kom mamma hem med godis och en väska till mig, och sen så hoppas jag på nattligt sällskap också, jih!

Pictures and photographs
Memories and windows
Goodbyes and epitaphs
Heartbeats and hellos

you're not coming back again

Har lovat min lilla Marina att blogga idag, men jag är verkligen på sämst humör så jag orkar inte skriva någonting. Hatar dagar när jag känner såhär, minns den förra allt för väl. Hur kan något som inte ens finns försvinna?

your talk is cheap, you're not a man

R.i.p Michael Jackson! Jag vill inte lägga ut en bild för mannen var ju inte direkt vacker, men en hejdundadrades jävla bra artist var han. Så det är tråkigt att han bara fick uppleva 50 år, men under den tiden hann han åtminstonde uppleva en massa olika hudfärger och nässtorlekar!

Nu ska jag packa lite, sen blir det sol och bad hela dagen precis som alla andra dagar när det är sånt här underbart väder. Idag jävlar ska jag bli pepparkaka!


kiss away the difference

Goddagens! Solen fortsätter att skina, och mitt humör fortsätter att bubbla. Denna dag spenderades på strandbadet i den stora staden Strängnäs med lite olika filurer. En riktig sommardag är vad det har varit!
Nu ska jag strax träffa Jenny min pingla som är "hemma" från Kina i veckan. Ska bli hur kul som helst! Sen blir det väl hem och sova, hatar (och då menar jag verkligen hatar) att sova ensam i huset. Tur att SATC finns, mitt bästa kvällssällskap.

Sen är det ju ingen vanlig dag idag heller, det är nämligen Nadins födelsedag. Grattis tjejen!!!!






looking from the window above

Hej, oaktiva Ulrika är tillbaka! Ett tecken på att jag inte skrivit på alldeles för länge är att jag upptäckte att blogg.se har en ny design på starstidan. mycket intressant och spännande!

De sista dagarna har det verkligen varit sommar. Igår kom gullegrisen Marina till mig och myste, sen mötte vi Malin. Fixade oss lite glass och sen begav vi oss hem, där jag fick sovsällskap av de två damerna.
Imorse försov vi oss och fick stressa rumporna av oss till bussen. Sen var det ut på sjön som gällde med lite härliga prickar (det trogna gänget). Vi rodde till en liten mysig strand där vi bara låg och glassade för fulla muggar. Med andra ord, solade, drack vatten (!!!), badade och åt. Kvällen blev inte som tänkt så jag tog bussen hem och hoppade av vid midsommarängen där ett trevligt gäng höll till. Där var det fullt håll igång med kubb, skratt och vattenpipa. Kan inte säga annat än att jag älskar sommaren!!! Och vädret, jag vill leva såhär hela året. Hela mitt liv. Jag är glad, glad, glad!

Snodde lite bilder från dagen också, så njut bara. Coolare människor får man leta efter!








and he was no more then a kiss

Fina dagar har passerat. Jag har skrivit en hejdundrans massa utkast men av någon konstig anledning inte publicerat, så nu får ni aldrig reda på vad jag har haft för mystiska bus för mig.

En sak jag hatar med att vara tjej är att vi tänker för mycket, och analyserar allt. Små obetydliga saker kan växa till enorma jobbigheter i mitt huvud. Säger stort tack till mina fina vänner som håller kvar mitt förnuft, vet inte vad jag skulle göra utan er. Ni är guld, eller kanske diamanter till och med.

IDAG i alla fall så åker jag till ÖLAND med VÄRLDENS BÄSTA. Midsommar spenderas alltså där, kommer bli kanonbra. Skönt att komma bort så utav tusan, men ni andra kan ju försöak ha kul hemma!

take this heart and make it all worth while

Jag borde erkänna att jag är patetisk, men istället leker jag oberörd. Lose - lose situation.

stay with me honey, stay with me

Aktivt bloggande är uppenbarligen inte min grej, men jag gör mitt bästa. De sista dagarna har varit händelserika. Jag har hunnit gå ut ettan med superbetyg, firat med lite brudar i Nykvarn, fikat, ätit pizza och sabbat något som kanske hade kunnat bli något bra med tiden. Ibland blir jag bara så sur på mig själv för att jag inte tar alla chanser livet ger mig. Sen kom regnet, som passar mitt humör precis!

Allt är lite snett just nu känns det som. Om jag inte ens förstår mig själv hur ska någon annan då kunna förstå? Tänker inte berätta någonting, säger bara att jag är dum i huvudet som gör om samma misstag gång på gång.

looking at you through the glass

Morsning korsning!
Igår gled jag iväg till vår fina huvudstad. Kom hem med ett antal påsar och en lite lättare plånbok. Det mesta är inget speciellt att berätta om, men problemet med avslutningsklänning är ur världen. Jag skiter i om ingen annan tänker klä upp sig, min klänning är finast i världen och jag ska ha på mig den om jag så ska komma hem med två isblock till ben! Köpte också ett par fräsiga (nya favoritordet) gladiatorsandaler som jag är dökär i!



(Bilden har inget med texten att göra. Från valborg som var en mycket bra dag.)

Is a dream a lie if it dont come true?

Idag har jag sett många glada studenter. Blev sjukt taggad på att springa runt, skrika och vara glatt berusad jag också. FAST är riktigt glad över att det är två år kvar. Ska njuta så himla mycket som det går och försöka komma på vad jag vill göra med mitt lilla liv!

i hate myself for losing you

Sitter här med tv:n i bakgrunden och kom just på att jag rådiggar lokareklamen!

“I believe in miracles, where you from, you sexy thing”.


if a bird can sing with a broken wing

Såhär känner jag idag: jag vill skrika så högt att regnet vänder uppåt och splashar gud i ansiktet!

Vädret passade ganska bra med det mesta idag. Det var ingen bra dag, men jag ska inte klaga allt för mycket. Av det jag skrev upp igår att jag skulle göra idag har jag bara gjort historiaprovet och det gick bra. Och som nog alla vet så är det tisdag idag, och det betyder tv-kväll! Så idag är jag nörd på heltid.

Lasse Lindh och Melissa Horn får stå för dagens beroende!

i wish i could drive away to the sunset

Idag mår jag finfint och är en mycket glad tjej! Varför vet jag inte men har fått många härliga skratt så, min klantige vän ramlade t.ex när hon skulle ställa sig i en säck. Det här får nog henne att låta lite skum i era öron så jag nämner inga namn gullig som jag är!

Har en känsla av att jag inte alls kommer må lika bra imorgon. Det här är vad jag kommit fram till att jag ska göra i skolan:
  • EU redovisning
  • Historiaprov
  • Spanska nationella
  • Coopers test
Härlig dag va? Blir ju bara bättre av att alla andra är klara med allt i skolan och att vissa till och med får sommarlov imorgon. Ibland älskar man ju bara thomasgymnasiet för mycket....

RSS 2.0