all that i'm after is a life full of laughter

Världen finaste Lars. Det går inte att beskriva. Texterna, musiken i sig, allt. Jag förstår inte vad den här mannen får allt ifrån. Det är otroligt, jag har inga ord, och det är inte ofta jag blir mållös. Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen, världens bästa skiva? Om inte, en av de bästa. Jag älskar, älskar, älskar det. Speciellt texterna. I mina ögon (öron) gör texten låten. Den ger den ett sjup, en mening, en glädje, en helhet. Texten är upp emot 90 % av en låt, åtminstonde för mig. Mmm, nu blev det djupt, men musik är så mycket för mig. Jag överdriver inte när jag säger att jag inte överlever utan musik, det är min drog!

Pärlor från nya skivan:


Köpenhamn och överallt


Fribiljett mot himlen


stay in this moment for the rest of our lives

Måste bara säga, ANBERLIN. Så bäst, finner inga ord. Musik är glädje, Anberlin är glädje på hög hög hög nivå!

Inevitable


only time will tell, time will turn and tell

Ciao!
Min ständigt glada vän Marina ville att jag skulle skriva glatt, och det passar ju för himla bra faktiskt. Jag är kanonglad! Härlig känsla när allt bara flyter på och problemen bara flyger åt alla andra håll. Det tycker jag om. Tycker om det mesta för tillfället faktiskt, livet blir helt klart vad man gör det till. Det blir alla dagar nu när jag tänker efter, men att tänka är faktiskt överskattat.

Idag skulle jag egentligen hängt med mina kanonbra vänner till Stränkan city och kollat på handboll för att eventuellt (verkligen jätteeventuellt) börja, MEN ikväll går de två förra Dh avsnitten som jag så duktigt missade. Hehehe. Plus att det är så nedrans kallt ute, hallå värme?
Såå, det får bli en annan gång!

BRA dag i alla fall, nu ska jag pysa till min bästis Tv:n. Nej gud jag börjar bli en TV-nörd... fast det kan jag nog leva med!


everytime i try to make it right it all comes down on me

Svenska... ja det är nog det äckligaste och tråkigaste jag vet. Speciellt romananalyser! Hur skriver man? Vad ska man skriva? Kan det bli för långt? Bla,bla,bla.... döda mig.
Jag hatar att skriva, jag är dålig på det. (Tack mamma och pappa för att ni skapade mig utan fantasi....) Så istället gör jag allt jag inte borde göra. Facebook är ett stort problem tillexempel, men till och med allt som i vanliga fall är dödstråkigt känns verkligen skitkul nu. Det är konstigt vad skolan kan göra med en stackars tonåring. LOV TACK!

Ps.
Lars Winnerbäck är bäst!
Ds.

god i wish i was sleeping with you tonight


it was awsome but we lost it


At the moment, orkade inte vara snygg så ja. Hej!

Vanlig dag. Förstår ingenting. Vill kanske inte förstå. Behöver förändring. Saknar saker som jag inte vill sakna. Mår skitbra. Vill äta. Älskar musik. Älskar Lars Winnerbäck. Livet är skumt men fint ändå.


you think it will be fine again, but not this time



Jävligt otydlig bild, men men.


you make it hard for breathing

JUSTE! Har glömt att säga att jag blivit brunett igen, spännande va?
Bjussar på bild när jag känner för det :)

he's the reason for the teardrops on my guitar

Hejsan hoppsan!
Det har ju varit alldeles för dåligt med uppdatering här på sista tiden och jag har absolut inget att skylla på. Kanske är så att jag bloggar mer när jag är på dåligt humör eller när jag har mycket i skolan. Just nu leker allt, och då menar jag allt. Jag har inga problem, och hur skönt är inte det?

Just nu sitter jag här med en plastpåse på huvudet. Plastpåse på huvudet?!, tänker ni väl då. Då är det så enkelt att jag håller på och gör en inpackning för mitt stackars hår, och värme gör att håret suger åt sig bättre. (Läst i min vän Lindas blogg, tack min lilla frisör!). Vi har inga kanaler just nu upptävkte jag, fyfan vad kul. Skogstv....... woho! Döda mig, åå nu leker inte livet längre. Skit.

you're a class of your own




the days we spent together were not enough

"Do not look back and grieve over the past, for it is gone;
and do not be troubled about the future, for it has not yet come.
Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."

- Lucas Scott

i don't know who you are anymore

ALLT är så jävla förändrat nu. Vet inte varför, eller hur allt gick till, men nu är det så och det är bara att gilla läget!

Nu är i alla fall Idol slut för ikväll vilket betyder att inget mindre än....plugg står på schemat. "Jippi"! Spanska måste vara det mest onödiga ämnet någonsin, och preteritum. Herregud, hur orkar spanjorer?
Aja, ska vara duktig och försöka trycka in allt i min redan överfulla hjärna.
Årets match är idag också. Jag snackar självklart om Barcelona - Inter, men självklart så har inte jag den kanalen. Som vanligt, så jag får väl hålla tummarna och vänta på resultat istället. Årets match, och åh, men spanska är ju nästan lika bra (känn ironin!), Barcelona är ju trots allt spanskt.


"We'll slowly think of each other less and less until we forget each other completely.
Almost."

hard to believe that a man with sight could be so blind


Life after you - Daughtry

All that I'm after is a life full of laughter,
as long as I'm laughin' with you.


the more i live i see, this life's not about me

Jag har kommit på en sak, det är sjukt hur man låter bekantskaper rinna ut i sanden. Bara för att något litet händer. Människor förändras och hittar egna vägar, men för det borde inte allt ta slut. Precis som små händelser kan förändra allt. Något som aldrig ens börjat kan ta slut, eller kan det ta slut om det aldrig börjat? Det är svårt att få ut det jag vill säga i ord. Vad gör man när man möter en person som man en gång i tiden kände eller trodde att man kände? Det känns kallt att inte säga hej, men efter ett tag blir det en sån spänd stämning eftersom att ingen vet vad den ska göra, men ett hej kan betyda så mycket, och varför inte säga hej?
Från och med imorgon ska jag nog bli den där "hejmänniskan" helt och hållet, bättre det än att gräma sig över det förlorade "hejet" efteråt. Ja.

Svårast av allt tycker jag att det är med någon man tyckt om, eller känt att man verkligen kunde ha gjort det om det gått lite längre. Vad gör man? Livets stora olösta frågor, många är de, och har jag några svar? Nej. Säga hej även om man inte pratar längre? Eller ignorera? Det är svårt, ingen tvekan om saken. Egentligen blir det nog pinsammare att inte säga hej. Hej är ett bra ord, som inte kan användas för mycket!

Roligt om någon orkade läsa texten, tack i så fall haha.

every time it’s over i want to press play again


it's so clear now that you are all that i have



The only one who's ever known
who I am, who I'm not, who I wanna be.


people without hearts have always had a lead on me

Helgen spenderades på det slöaste sättet.. med andra ord gjorde jag inte en enda vettig sak, tror jag! Tittade ganska mycket på tv, sov ännu mer och hann med att äta lite däremellan. I princip var det allt, och det låter ju för himla tråkigt faktiskt.

Jag ångrar bittert att jag la av med alla sporter. Det skulle vara precis vad jag behöver, ett liv, och min hjärna tänker ständigt: vinna, vinna, vinna! Så jag tror att det skulle vara något, problemet är väl att man ligger lite efter i allt... men det går väl alltid att fixa? Nu återstår bara problemet... att komma på vad som är min grej! Hm...




Thinking of you - Katy Perry


a moment in the soul can last forever

Erik Hassle på spotify. Är jag glad? OM jag är! Jag är säkert jätteefter, men gissa vad jag bryr mig inte.


we could pretend that we are friends, tonight

 


i'm feeling the shake and the sound of my heartbeat

Vad gör man när allt känns värdelöst och ljuset inte är tillräckligt starkt för att tränga igenom mörkret? När man verkligen kämpar men världen står stilla ändå?

Jag vet att det som inte dödar härdar, men ibland vore det skönt om allt bara var lite lättare. Ibland vore det skönt att bara kunna försvinna och komma tillbaka som en mycket bättre och starkare människa. Ibland, ibland, ibland.


i used to be love drunk, but now i'm hungover


just sit back and hold on but hold on tight

"Do you know what rhymes with trying to be cool?
...Acting like a fool!"

Godkväll får jag väl säga! Idag har vart både en bra och dålig dag. Jag är glad, men sårad. Det som gör mest ont är att du inte förstår, men nej nu ska jag inte skriva för mycket om känslor. Jag skulle gärna skriva på i år om mina känslor. Skulle nog kunna komma med i guiness för längsta boken, men jag tror inte att det blir så intressant.

Det är partaj på min gård. Folk står och spyr och kissar lite här och var har jag hört. Låter trevligt. Själv är jag grymt otaggad på allt som har med fest att göra, varför vet jag inte, men sängen är i det här läget såååå mycket mer lockande! Därför ska jag nog strax pysa iväg till mina 7 kuddar och burra ner mig med en bok (ja jag ger det ännu ett försök att bli läslus (behöver alla lyckönskningar)).
Tjingtjong luftballong!

i can never just be happy, that's the problem with me

Melissa Horn 11 november
Paramore 30 november

HOPPAS HOPPAS HOPPAS!


Sverige vann nyss mot Malta, trots att de vara kassa. Jag = happyface! Nu väntar läxorna på mig, så jag antar att léendet försvinner snart. Idag har jag bara varit i skolan, där det som vanligt inte hände något alls. Efteråt köpte jag mig en fin jacka, som jag säkert kommer lämna tillbaka. Som vanligt. Jag tror att jag helt seriöst, lämnar tillbaka hälften av allt jag köper, men sånt är livet när man är en velare bestående av 45 % beslutsångest.



If you need to crash then crash and burn.


each breath that you take has a thunderous sound

Äckligt bra låtar med Gavin DeGraw!



Stay

Glass

Funderar på att ge er min bästa spotifylista också, men vet inte om jag ska vara så snäll. Hm, ska tänka på saken medans jag kissar på mig av skratt till Christine och Vänner tror jag!

you're like my favourite damn disease

Jag börjar med att säga förlåt för det här inlägget. Ni som inte vill läsa mittt klagande och gnäll kan lika gärna lyfta på rumpan och gå och göra något annat, eller bara klicka ut er från min fina blogg helt enkelt.
Först så måste jag säga att jag hatar att vara förkyld. Jag hatar också att ha beslutsångest och nu har jag det gällande två saker. Mitt hår och skolan. Håret är ju ingen så stor grej egentligen så nu ska jag inte fjolla mig angående det. Skolan däremot är ju en big, big deal, nästan ett livsavgörande beslut? Jag måste välja mellan mina vänner eller det jag vill läsa. Det enda rätta vore väl egentligen att läsa det jag vill. Äkta vänner försvinner inte, eller det ska de i alla fall inte, men just nu vill jag bara släppa en atombomb i mitt huvud för det skulle vara lättare. Att bara döda mina tankar, pang boom krasch.


Dagens planer ser i alla fall ur såhär:
1. Kolla klart på OC säsong 3 ( INTE sista avsnittet för jag är inte på humör för att böla sönder)
2. Skriva klart svenskan som skulle vara inlämnad för en vecka sen (är man duktig så är man.....)
3. Läsa i en tråkig svenskabok.
4. Peppa mig själv till att fullfölja punkt 2 & 3.
5. Peppa mig själv lite mer och till slut inse att det nog inte går.
6. Städa rummet....
7. Äta middag.
8. Sova.


it could be the one, the one you're waiting on

Håkan igår... ja jag finner inga ord tror jag. Kan bara säga att det var GRYMT. Håkan var kung som vanligt, och jag precis som alla andra blev helt "hoppa-runt-skrik-&-dansa-" -glad. Det är det som är grejen med Håkan, det är omöjligt att inte bli glad. Sen blir det inte sämre av att han är så in i bombens gullig. När han stod på scenen med sitt lockiga hår och sa att han ser varenda människa i publiken kunde jag inte låta bli att le som en idiot.

Något som var mindre kul var att gå vilse i Stockholm och springa som galningar för att hitta till centralen och hinna med sista tåget, men det behöver jag inte skriva vidare om. Hoppas ni hade en lika bra dag, men jag tror faktiskt att det är svårt att toppa Håkan, det var helt klart värt att pajja rösten. Jag får helt enkelt leva med att låta som en kråka i några dagar!


you got a fast car, i want a ticket to anywhere

Igår i skolan började vi prata om sjukdomar (antar att det började med svininfluensa) och då sa jag att jag alltid får halsfluss. Så då kom detaljerna om att det känns som om hela halsen är fylld av nålar fram. Vad tror ni hände igår kväll då? Jo självkalrt börjar min hals göra ont. Jaja tänkte jag och trodde att skiten skulle gå över om jag sov bort det, men icke. Vaknade upp idag med världens största klump av "nålar" i halsen. ROLIGT, om jag missar Håkan imorgon tar jag livet av mig. Eller nu överdrev jag kanske, men fan.

Fast car - Tracy Chapman


when you're with me, all others disappear

"You can pretend that you care, but you can't pretend to be there."

i’m gonna chase my dreams and catch up to them






När man sitter hemma och har supermegatråkigt blir man ganska glad av att hitta såna här fina bilder!


i know there's a million reasons why i shouldn't call

"The only way to get over a man , is to get under another man."


Lite roligt citat, haha, men också så himla sant för det mesta faktiskt.

I alla fall, hallojsan! Idag var det en såndär dag när jag bara var allmänt seg och inte alls på prathumör. Har varit lite i min egen värld så allt var lite halvsegt. Lektionerna är i och för sig alltid sega. Det blev inte bättre  av att vi fick en svenska uppgift när vi ska läsa och skriva om en bok, på fyra veckor. Fick en "byebye MVG känsla" i huvudet direkt där.
Efter skolan kikade vi förbi lite på nollningen som faktiskt inte var någon höjdare, men bättre än inget. Watch out 94:or nästa år säger jag bara, mohaha!


RSS 2.0