but you don't look ashamed



Gammalt kan vara bra, grymt härligt låt!

Idag var det en väldigt onödig dag i skolan så den orkar jag faktiskt inte skriva om. Ikväll blir det andra bullar, eller nej inte bullar.... kubb! Inte kubb som i mandelkubb som förövrigt är farligt gott, utan kubb med pinnar och kung! Jag älskar kubb, och jag är bra på det, enligt mig. Inte enligt alla som sett den ökända videon. "De tre pinnarna- de tre citaten". Men alla har vi dåliga dagar!
Nu ska jag fortsätta vänta på mat, sen piffa till mig lite och ta mig ner till bussen. Tjingtjong luftballong!



i wanna wake up where you are

-I love you. You complete me. And if I just had...
-Shut up. Just shut up.....You had me at hello. You had me at hello.


Den här dagen då.. jag hade svinont i halsen imorse så jag stannade hemma. Kan inte beskriva med ord hur skönt det var att få ligga kvar i sängen, fast det hade vart skönare om mina ögon inte hade kliat sönder och mina ögon runnit som floder. Nedrans pollen! Alla som känner mig vet att jag inte är något vidare fan av att läsa, men idag mina vänner läste jag ut en bok på inte lång tid alls. Jag läste ut en hel bok på en dag, det har nog aldrig hänt. Aldrig. Så jag har all rätt att känna mig stolt och nöjd över mig själv, och en sak är säker... det gör jag! Ännu konstigare var att jag faktiskt gillade det. Kanske är jag en framtida läslus!

Lovar att försöka lägga in lite bilder så fort som möjligt, för inlägg utan bilder är ju rent utsagt SKIT. Nu ska jag kolla på She's the man. Nighty!

now you roll your eyes and walk away and shake your head

Nu kommer ett inlägg som inte är relaterat till något alls bara lite tankar som jag vill få ut ur skallen så tänkte punkta upp dem!

  • Pink är asball och hennes musik är grym!
  • Vindruvor är goda.
  • Jag har ett problem... vet inte om jag vill köpa spetsstrumpyxor eller leggings. Inte tights med sömmar. Leggings utan sömmar alltså om ni hajjar! Hjälp?
  • Snart är det Filip och Fredriks söndagsparty!
  • Jag har ätit hur mycket som helst idag... som vanligt. (Har ett projekt på g inom detta ämne också med ms x)

Såg visst inte så flashigt ut med punkter, men men. Nu ska jag bege mig till tv:n. Ha en fin söndagskväll!

you can fall for pretty strangers

Jag är galet seg på att uppdatera, och vet ni vad? Jag har ingen ursäkt. Om jag sa att jag inte har haft tid skulle det vara en stor fet lögn. Jag har all tid i världen, nästan för mycket tid. Det är nog problemet. För mycket fritid... så idag tog jag tag i saken. Ringde upp ett litet nummer och frågade om jobb. Fick instruktioner om att komma dit för en liten pratstund så jag började vandra ner mot byn där jag mötte Johanna. Sen vandrade vi vidare tillsammans, nu är det bara att fixa tid för provjobbning och sen hålla tummarna så hårt som det går! Vore trevligt med en inte så tom plånka och lite mindre fritid i sommar nämligen.

En halv timme och fem minuter kvar till One tree Hill, JIIIIIIIIIIH!!!

look in my eyes, you're killing me



Finns det något mer attraherande och framför allt charmigt än killar som kan klinka lite (helst mycket) på en gitarr? Om de sedan kan sjunga också så är det självklart ett stort jävla plus i kanten! Ännu ett plus om de ser ut som den här snyggingen!

really great things happen in a blinc of an eye

Första dagen i skolan bjöd på glatt humör, ett huvud som inte ville något annat än att dunsa ner i bordet, smarrig köttfärssås, en ny klasskamrat och ett försent byte av strumpor. Väldigt kortfattat, men ändå tillräckligt känner jag!

Tänkte däremot informera om något intressantare (eller kanske inte). Har insett att mina ögon inte är riktigt 100 %, de kanske skulle behöva förstärkning i form av råtuffa brills. Så nu blir det synundersökning. Woho!





you boys think you can just flirt



Vår, vår härliga vår!

Dagen idag har varit helt... ospeciell. Fotograferade lite i trädgården, det är riktigt roligt har jag kommit fram till! Resten av dagen spenderades delvis i solen och delvis framför datorn, som den nörd jag är. Klockan 18.05 var det dock äntligen dags för det jag har längtat efter i en vecka *trumvirvel* One tree hill och efter det Gossip girl. Det är de två sakerna som får mig att stiga upp ur sängen på söndagar. Jag är säkert långt ifrån ensam om att känna så, right?

i wave my hands and i got you

Segaste helgen på länge, men det känns ganska behövligt! Idag var tanken egentligen att dra till Eskilstuna och det var ju fina fisken tills jag insåg att jag inte har något klirr i kassan. Så förlåt Malin och Elin, hoppas ni inte tjurar allt för länge! (puss) Alla mina pengar kommer gå till Peace & Love. Så himla bra det känns....! Biljetten bokas förhoppningsvis i veckan... åh som jag längtar. Ska bli så härligt allt, och jag saknar verkligen Julhia helt galet mycket! Något jag inte saknar är skolan, men det var skönt att ha lov så länge det varade i alla fall.

Idag har jag inte gjort något vettigt alls, bara lyssnat på för jävla bra musik! Så därför tänkte jag tipsa er om mina favorit partylåtar för tillfället! Tyvärr orkar jag inte länka men det känns ändå som om alla utom jag är stolta innehavare av spotify så det blir väl inga problem ändå!

  • Flipsyde - When it was good
  • Flo rida - Sugar
  • Ciara ft. Justin Timberlake - Love sex magic




the minutes pass as i go nowhere



Kul att saker och ting går från superduper-hej-jag-flyger-bra till nej-hjälp-mig-jag-sjunker-dåligt på två sekunder. Livet kallas det jag vet, men i alla fall. Lite förvarning skulle sitta fint.

i'm sweeped off my feet, my heart skips a beat



Gullelåten! Brukar inte lyssna så mycket på sådana här sorts låtar, men herre. I klass med A drop in the ocean, som verkligen var ett beroende i nian. Nostalgi var det ja.. Känns som jag nyss vaknat upp och insett att jag är två år äldre än vad jag var "igår". Tiden rusar fram utan att jag riktigt hänger med.

doesn't mean i'm lost

Jag är nog knäpp.. men jag tycker att det är rätt skönt att inte ha mobil (?). Haha, så något bra kom det ur det!

a snowflake fell and it felt like a kiss

Ja men hejsan det är jag som är oaktiva bloggaren.
De sista dagarna har jag varit off på alla sett och viss. Jag har förlorat min käraste ägodel, mobilen. Tror inte någon förstår hur mycket jag älskade den lilla krabaten.. men ja nu... borta. Livet går vidare som tur är. Tar över mami's mobil och imorgon får jag förhoppningsvis tillbaka mitt nummer. Då är det jobbiga att jag inte har ett enda nummer (utom Sandras som är det enda jag kan, woho).

Till något roligare då. Idag blev det en tripp till Estocolmo med mamma. Hittade lite grejer. Det nödvändigaste bara för jag sparar pengar haha (lyckat). Skor, tröja, brills, strumpor och så vidare. Kanske kommer bilder, men troligtvis inte! Åh får inte glömma... vi åt kinamat också. Helt underbart. Precis som Stockholm en solig dag. Jag älskar våran huvudstad på sommaren!

(Skrev inlägget igår men var för lat för att posta.)

wouldn't be good enough for me, no

One night of magic rush
The start - a simple touch
One night to push and scream and then relief

Ten days of perfect tunes. the colours - red and blue



you're so naive

Orkar inte skriva någonting för jag är sur.
Måste bara säga att jag var duktig som gick till Läggesta (tågstation som ligger åt helvete) idag. Bra jobbat!
Fast nu ska jag fortsätta vara sur, hoppar ni har/haft en bra natt. Ciao!

you're acting like you don't know

Jag hatar mig själv för att jag är sämst på att plugga. Kan ju hälsa hem på åtminstonde ett av proven imorgon. Eftersom jag bara kommer hinna plugga historia så blir det väl engelska... fast näe. Engelska är min grej. Min engelska lärare däremot är inte min grej! Vill bara hoppa på kvinnan och slita av henne peruken och elda upp den. Nej okejdå, inga såna tankar nu... snäll flicka.

Mamma har i alla fall köpt naturgodis åt mig, tackar jag inte nej till. Även om det låg en massa riktigt skumma saker i påsen.... men är ingen fegis inte så jag testar!
Men nu är det dags för långsamt självmord.... hej historiaboken....hej döden!

this is gonna sound kind of silly

"Man behöver inte veta vart man ska,
man behöver bara veta att man ska komma dit"


love is my drug, is my medicine

Oooooh vilken härlig dag, lalalalalala!
Solen gör mig galet glad, och jag mår så jävla mycket bättre än vad jag gjort på länge. Hoppas på att det håller i sig! Sen finns det ju vissa negativa saker, så som allt nedrans plugg. Roligt att det är två dagar kvar innan lovet och på den tiden har jag tre (!!!) prov. Sen hjälper det ju inte att jag misstänker att jag har ADHD för att jag verkligen inte kan koncentrera mig. Vill bara hoppa runt och skrika och skratta och göra allt utom det jag verkligen måste.... plugga! Surt det där, kanske borde kolla upp om man kan söka hjälp för självdiciplin eller något för det är då verkligen något jag saknar.

Nu måste jag kila till tv:n för ballar av stål väntar, tjingeling!

nice knowing you but there's the door

Så var det söndag igen. Veckans tråkigaste dag utan tvekan. Ännu bättre blir det av att jag är bakis och måste plugga historia. Det går inte bra.. jag öppnade boken men två sekunder senare låg jag med ansiktet i boken. Bra Ulrika, skitbra!
Jag har ingen krage så jag kan inte ta mig i den... men jag ska försöka igen. Aldrig ge upp, aldrig ge upp, aldrig ge upp.....



Söt bild med porrig blick, krrr..
(he-he-he)

beauty is a card that must get played

Jag är kär i vädret! Det är nu man lever. Vintern är bara en lång äcklig väntan, som nu är över... hoppas bakslagen går vilse någonstans så att vi inte får något! Jih, happihappihappi.

Justja igår... var kanske ingen höjdare. Kul att träffa Sofia såklart, och hennes gulliga väninnor men annars så var det mest blajj. Trött och tjurig är ingen bra kombination och tjafs är inte heller bra. Det är sånt man bara vill dänga ner i papperskorgen eller slänga på marken och stampa på. Aja, fick väl ett rätt bra avslut i alla fall så ramlade in genom dörren någon gång runt 6.
Nu ska jag ut och steka igen, peace!

you don't know what you got

Nu är det såhär att som ni alla har märkt så är det VÅR! Sol och värme, då är datorn inte första valet direkt även om den kan vara en trevlig kompis ibland. I stora drag är det i alla fall så att man har ett liv på våren/sommaren och det har man inte på vintern. Ska försöka blogga och komma igång med att fota lite smått så det blir lite färg här i den dystra bloggen.

FÖRRESTEN! Körde konditionsträning i 50 min idag. Är så jävla stolt över mig själv, det kanske inte är något alls för er. MEN då kan ni faktiskt gå och slänga er i väggen för det är verkligen mycket för mig. Woho.. nu är det bara att fortsätta så kommer jag bli fit for summer 09!

RSS 2.0