so close no matter how far

OKEJ HEJ! Jag har ett problem, som skaver i mig ganska mycket. Det handlar om en av de bästa grejerna jag vet... skor! Love love love. I alla fall jag vill ha ett par converse, ett par vita. Så kommer grejen höga eller låga? Eller är det ovärt att lägga 600 på ett par pjucks när man kan få 6 par billiga för det? Hmmm.....


pull a sunshine story in a pouring rain



Uppochner, men det är så livet är nu. Har ont i gaddarna efter besöket hos tandis idag, men som tandställningsbärare är man ju van vid smärta. Ni som föds med fina tänder... var glada! Undra hur många timmar av mitt liv jag har spenderat hos tandläkaren... tror inte ens att jag vill veta faktiskt.


i am not prepared to be strong



Igår blev det fest av något slag. Segt som tusan till en början, sen blev det lite roligare när alla flippade och började dansa som idioter. Tror jag fick en veckas träning där alltså, dålig kondis var orden!  Allt som allt hade jag det fint även om jag stukade foten på hemvägen under mitt och Lovisas ölburkssparkande som inte var så uppskattat av alla he-he. Kom förresten också fram till att det nästan inte finns några fördelar med att vara tjej? Bortsett från att vi är snyggare och smartare såklart!

you took a piece of me

Igår var en riktigt död dag, ja död var ordet. Alla var hur sega som helst och vädret har jag inte ens några kommentarer på egentligen.

Jag satt hemma, degade och hade allmänt tråkig. Min kära vän Malin gjorde i princip detsamma så jag tog på mig min gosiga dunjacka och gick ute i snöstormen för att åka till Stallis. Såg ut som snömannen när jag kom fram. Sen skulle vi ut igen, det var då det där nedrans söt(fett)suget.. men vad gör man inte för chips! Sen kollade vi på tv, sex and the city, spillde läsk i sängen (hehe jag kanske var lite skyldig där) och bara snackelisnackade. Mysigt, men segt för att vara fredagkväll!

Idag vet jag inte vad som händer, det är ju lite problematiskt allting. Hoppas på något i alla fall!

I’m surrounded by your embrace



Såhär känner jag mig just nu. Valde att ha chinos på mig idag.. bad choice! Har fått stora äckliga skavsår, kommer inte kunna ha byxor nu ens känns det som för det gör så ont att jag nästan vill skjuta mig själv. Ibland är livet bra skönt!

like in a box, i'm not getting out



Våffeldagen idag, mumsigt. Sånt gillar jag.. att få en bra anledning till att vara onyttig. Det är finfina grejer!
Förresten, det här med att plugga och i synnerhet skriva texter är INTE min grej. Jag kommer inte på någonting. Verkligen ingenting. Min grej är och kommer nog alltid att vara att äta, hur tråkigt och dåligt det än låter!

i'll swim the ocean for you


guess this means you're sorry

Jag har ångrat mig... Gud tycker INTE om mig! Tappade bort mina andra nycklar på två veckor idag, fick knipsa upp låset och ta ur alla saker.. och nej jag är inte på bra humör nu!
Att vi har svenska grej till imorgon gör inte det hela bättre. Ge mig helg, party och sol nu så blir jag nöjd.

Skriver mer sen när jag har blivit glad igen tror jag.

don't make a sound

Ville bara säga att jag idag har fått bekräftning av att gud verkligen tycker om mig. JAAAAAAAAA!!!
Ingen inläming på torsdag, lalalalala. Woho, jag blev nästan tårögd och jag överdriver inte ens. Min dag är räddad. Nu hinner jag förhoppningsvis med allt jag ska göra. Så det blir afro, och tyvärr gå till gymet. Usch och tvi! Sen är det den där nedrans svenska serien (men jag får skriva om min egen för jag är bäst) och bildarbete. Båda mina hatämnen, härligt!

Nu ska jag skriva samhälle och vara duktig. eller okej då, försöka. Wish me luck snuttipluttisar!

i could use somebody

Det är som att jag lever i en jävla illusion hela tiden. Allt vänder på ett nafs. En liten händelse som egentligen knappt är en händelse har tagit mig från toppen till botten, känns ju inte direkt toppen men hoppas på vändning imorgon! Annars så är allt ganska bra, vore trevligt med uppmärksamhet och sol... men det kommer väl!


what do you take me for?

"You've got wits,
You've got looks,
You've got passion,
But I swear that you've got me all wrong."

i'm caught in the middle

Det här med bloggandet går upp och ner. Just nu känner jag verkligen inte för att sriva någonting alls. Kanske borde fota lite med nya systemisen (skryt skryt) och lägga upp några sköna pic's. Vad vet jag, eller tipsa om musik? Nej jag vet inte vad jag ska ta mig till, får ta mig en riktig funderare haha!

Igår blev det bara till att ta det lugnt. Var en aning bakis från fredagen om man ska säga så he-he. Fast det var värt baksmällan så, får väl säga att jag mådde som jag förtjänade. På kvällen (natten) kom Sandra i alla fall och vi hade en massa galenskaper för oss. Det är väl så det blir när man är så borta att man inte ens kan se klart, men men jag hade inte träffat gulleplutten på år och dagar så det var great!

Förresten! Tror att min mobil är inne på sitt sista kapitel..helvete! Men ta det lugnt älskling jag ska göra allt jag kan för att du ska överleva, du är den enda för mig<3




i am losing you forever

Igår var jag helt inställd på att kvällen skulle suga aprumpa, men så blev det inte! Allt började mysigt hemma hos mig med chirrebirre och sockerdricka. Sen blev det ut på äventyr. Fortfarande då trodde jag att kvällen skulle bli händelselös men den bjöd på en hel del överraskningar... haha. Tummen upp för det!


he's everything you need

Vet ni vad? Jo jag har lyckats dra på mig världens dunderförkylning. Lagom till helgen, kan ju inte bli bättre....

I alla fall på tal om ingenting, vi åt sallad till middag idag. Sådär så att det var en "bassallad" och så fick man lägga i det man ville. Aja till det jag vill komma till. En av de där sakerna var mozzarella som jag älskar! Under tiden jag åt slog det mig att mozzarella smakar absolut ingenting.... så utan den härliga konsistensen som känns så skön i munnen (?!) skulle den vara totalt chanslös mot alla andra ostar!
Inte så intressant men ville bara dela med mig lite av mina tankar, eh...


tonight you're falling in love



Gjorde just en egen chai latte hemma. 4/5 toasters, kanongott! Hade aldrig druckit det förut, men det är definitvt något för mig! Hade ingen mjölkskummare (eller vad det nu heter..) heller, så fick skumma för hand. Duktigt va?

 

in need of change i can't resist

Mmm, sol... I like! Det är härligt att solen skiner hela dagarna, man känner så tydligt att man faktiskt bli gladare. Något lite negativare är att det är svinkallt.. men värmen kommer nog snart får vi hoppas även om jag har en stark känsla av att det kommer snöa snart!

Idag var det världens äckligaste mat i skolan, nämligen farmarbiff. Ush och fy, vill inte ens ta i de slemmiga små klumparna med tång! Alltså blev det lunch på stan för hela slanten. Nancy's, frukost M. Gott var det!
Efter skolan drog vi till gymet, och när vi precis börjat byta om kommer Inger in i omklädningsrummet och säger att vi fått plats på aerobics. Då blev det snabba tag vill jag lova.. på med kläderna, sviiiisch, och springa uppför trapporna. Vi är ju så otroligt bra tränade så vi blev inte så trött eller lökiga. Om någon ville veta!

last time that we got away with lies

Har haft en riktigt dålig dag idag kan jag berätta. Började med att jag fick sjukt ont i magen efter frukosten. Det gjorde så jädrans ont att jag inte ens kunde stå upp. Missade därför bussen så tog 8 bussen. Resten av dagen får det bli no coments på. Är helt död i alla fall, så det blev hejdå till träning. Svindåligt jag vet... men imorgon kör vi! Då ska vi även gå på fyndjakt, jiiih!

Memories bring us back to where we've been.

chained to my thoughts

Mitt nya beroende! Sjukt fin låt, hjärta Anberlin.



Just nu är jag mätt, hur trött som helst och jätteglad. Med andra ord så har jag inget att klaga på, bortsett från att jag har lite ont i magen.

Kom hem för ungefär en halvtimme sen. Det var nämligen Thomas - Europa matchen idag. Riktigt roligt faktiskt. Ännu roligare att Europa blev krossade mohaha, 4-1 och kan ju även tillägga för att skryta lite att Thomas hade allt spel! Som Ida sa.. nu ångrar jag i alla fall inte att jag bytte till Thomas, nämen skämt o sido kanske. En sak till, nu kan även jag titulera mig bangare... WOHO! Kändes inte riktigt som min grej att sjunga inför fullsatt hall så det fick bli ett nej. Mycket roligare att se de andra sjunga måste jag säga.

Just ja Tobias, Andreas och Felix var jättegulliga cheerleaders också!

i hope it's gonna make you notice

Tjenixen!
Det här blir nog det sista ni hör av mig för idag ska jag på spinning...inte så härligt.
Denna dagen var i alla fall en väldigt tråkig en. Det enda jag har att säga för att sammanfatta den är YOU SPIN MY HEAD RIGHT ROUND eller RIGHT ROUND BABY RIGHT ROUND LIKE A RECORD...  Det är i alla fall det enda jag och alla andra har gått och sjungit på, så det är väl bara en tidsfråga innnan den blir uttjatad.

Om jag av någon konstig anledning skulle överleva spinningen så får ni nog en uppdatering sen så ni kan ju alltid hålla tummarna om ni tycker att det är kul!




the sound of my only hope

Hultsfred vs. Peace & Love
Varför kan inte bara alla bra artister komma till samma festival? Det här är INTE OKEJ, hur väljer man?

Tänkte göra en lista över lite av det som faller mig i smaken för att underlätta det hela!

Hultsfred +
  • The Killers (!!)
  • Kings of leon
  • Lars Winnerbäck (x4, jih!)
  • Takida
  • Timbuktu
  • The sounds
Peace & Love +
  • Håkan Hellström (!!!)
  • Lars Winnerbäck
  • Maria Mena
  • Promoe
  • Pete Doherty
  • The Kooks (jaaaa!!)
  • The sounds
  • White lies
Peace & Love är bäst i helhet MEN så var det ju det där med The killers och Kings of leon. Skit! Jag ska i alla fall på festival i år, så mycket har jag klart för mig!

all alone inside your head

Ikväll har jag ätit grekkäk och varit allmänt cool i den coola luffarstaden Strängnäs. Woho! Gick alltså i matfällan igen och brände ytterligare pengar, no good, men vad gör man inte för Elin! (som fyller år på söndag GRATTIS!)

När jag kom hem så var jag ganska trött, vilket ni nog kan se här. Så det blidde ingen vidare vandring för mig tråkigt nog. Nu ska jag kolla på film. The benchwarmers, My sassy girl eller Slumdog millionaire.. vilket problem!


out of sight, out of mind

Härlig dag.. eller ja kanske inte riktigt! Det var mycket varmare ute idag än vad jag trodde, så det blev riktigt hot med dunjacka så att säga. Inget jag rekomenderar!
I alla fall var det dags för Coetus-uppdrag nr.2 idag. Den här gången var det två grabbars tur, William och Lukas. De fick sitta i matsalen med bögkallingar och tjejtröjor (linnen) och sjunga och spela gitarr. Hade vart hur kul som helst om det inte var så att de båda är urduktiga på båda sakerna. Mysigt med musik när man äter men det var så fan heller roligt! Så fail på det. Hade vart tusen gånger roligare om någon omusikalisk jävel hade fått "uppträda"!

På idrotten hade vi simning, och det var minst sagt svinjobbigt. Kommer ha äckligt mycket träningsvärk i hela kroppen imorgon. Efter två längder var jag död och trodde inte att jag skulle klara mer. Till slut fick jag ihop 25 på 20 minuter, så VG blev det. MEN jag fick MVG på svenska provet, inte för att vara den som skryter, men hallå visst är jag bra?





you know i wanna ask you to dance

Tänkte ändra hela designen, men orkade inte. De få förändringarna jag gjorde blev ju inte toppen direkt, men det är tillfälligt och jag tror nog att ni står ut. Annars är ni större veklingar än vad jag trodde!

Idag har jag i alla fall varit hemma, hur tråkigt som helst. Någon gång runt 5 fick jag skjuts ner till stan av min snälla pappa. Köpte godis, brakpris 4.90 kr/hg, vem bangar? Nej precis. Sen blev det träning. Jättebra kombination jag vet.. men på måndag smäller det. Seriös träning och nyttigt ätande! Skriver nog mer om det när planen är upplagd haha. Nu ska jag snart borsta gaddarna och krypa till kojs så godnatt på er!

romeo take me somewhere


time has changed us



Det här skulle passa fint i min garderob, allt från h&m, som för övrigt har en himla massa andra snygga grejer också!

your words don't mean shit to me

Ja tack!


second chances they don't ever matter

Det snöar fortfarande ute, och jag ställer mig frågan: varför bor man i Sverige? Jaja det är ett bra land.. men det är också ett kallt land! Det fick jag tydligt märka imorse när dramalektionen var inställd och jag och Malin fick gå från kulturskolan till campus för att vi blev förbikörda av bussen ca. 10 m ifrån busshållsplatsen. Otroligt bra start på dagen!

Första coetus-uppdraget var också idag. Mumsigt med guldfisk. Min kära vän Arnela är från och med idag känd som bangarN då hon fegade ur trots att jag lovat henne ett helt inlägg om henne i min blogg. Illa!
Nej men jag förstår, jag kommer banga ännu mer om det nu är möjligt när det blir min tur!

Träning blev det heller ingen idag, och ännu värre, inget godis! Brakpris på ICA och vi är inte där, sorgligt. Men imorgon säger jag bara då jävlar! Väldigt osammanhängande inlägg men ville få med lite av allt.


what's underneath the clothes?

Idag har jag insett en sak som jag inte insett förut.
Jag har absolut ingen aning om vem jag är.

don't you know that we're all alone now

Nej nu är jag trött på de här äckliga vintervädret. Det är inte okej att det snöar sönder när jag går till bussen på morgonen och att den sen fortsätter exakt likadant hela dagen. Kul att jag ska gå till bussen nu snart igen!

Ikväll har jag fullspäckat schema kan man verkligen säga. Först afrodans och pilates. Ja vi är dumma i huvudet och kör båda på samma gång. Hej döden lär det ju kännas som efteråt, men man måste våga ta chanser så vi kör på.
Sen direkt när jag kommer hem ska jag kasta mig ner i soffan och mysa med scones och Desperate Housewives. Kan inte bli bättre!
När det är avslutat blir det nog att skutta in i duschen... och om jag hinner ska jag skriva lite på spanska redovisningen. Konstigt att jag skriver om mat som vanligt...

Nu blev det ett lite konsigt inlägg, men puss och ha en bra kväll!

it’s the last chance to feel again

På tal om ingenting! På kalaset bjöds det på prinsesstårta. Det satt himla fint i magen kan jag säga!

Nej men till det jag tänkte skriva då. Jag älskar skor, och en av de bästa sakerna med våren och sommaren är att skorna är så himla fina då. Jag menar.. hur kul är det med vinterskor? Inte kul alls skulle jag vilja säga.
De här skönheterna från h&m skulle jag verkligen inte tacka nej till att stoppa mina fossingar i!


we'll never tell a soul

Är äckligt trött och orkar ingenting, men eftersom att jag är så snäll ska jag lyfta på rumpestumpen och pallra mig till Södertälje på kalas. Är jag inte en uppoffrande kusin?
Nej men man tackar ju inte nej till tårta direkt!

Bra låt! Och Alex är s n y g g.. m,m,m.



"You talk like you're famous
You're shameless
"

i try to pretend that i never even knew your name

Alla gör misstag. Ingen är perfekt det vet jag, men du får mig att känna mig så jävla värdelös.
Jag önskar att du bara kunde skratta och säga "det är sånt som händer" men istället skäller du ut mig och slänger på luren i örat på mig. Två gånger.

Nu vill jag ha kul och glömma!
Hej vad heter du, vill du ha kul med mig?

you talk like you're famous

Känns som om jag varit borta ett jävla tag, men i själva verket var det bara igår jag inte skrev. Hade fullt upp. Kollade på Picture this (bra om man gillar riktigt tjejiga filmer) och sen träning.
Idag blev det också träning. Vi är så himla bra som bokstavligt trycker i oss brownies innan. GO OSS!!
Skön dag i alla fall, och ikväll är det bowling som gäller.. möjligtvis mer. Framtiden är än så länge oviss, på gott och ont antar jag.

Just ja förresten så tror jag att jag hade en minst sagt skum dröm inatt. Drömde nämligen om... Baristamjölk (?). Haha, fråga mig inte. Det var sjukt.


the old me is dead and gone

På måndag ska jag förhoppningsvis färga/slinga håret, för det är verkligen på tiden.
Då återstår bara frågan...hur?
Mörkare/ljusare/bara förstärkning av det jag har?
Jag behöver andras åsikter så snälla..  Lutar dock åt mörkare!



Såhär...?

it took one look into your eyes



Jag smälter.

traveling down the slowly road

Idag var en helt vanlig dag. Jag gick upp hur tidigt som helst för att hinna duscha innan det var dags att skynda ner till tidiga bussen. Usch vad jag hatar att behöva gå hemifrån kl. 7 på morgonen, men det är sånt man får ta när man bor i bondeland.
Väl i skolan var det som vanligt, det hände inget speciellt överhuvudtaget och därför har jag inget vettigt att skriva. Tråkigt nog för er.

När skoldagen var avklarad tog jag tåget hem och sen begav jag mig hem till Sandra. Vi käkade lite rostade mackor, som förresten är som en drog. Det går inte att sluta äta. Sen tog vi det allmänt lugnt och pratade om hennes resa till Malaysia etc. Är inte dåligt avundsjuk på brännan kan jag ju säga!
Som vanligt avrundade vi med en promenad och mer orkar jag inte berätta.

Nu ska jag kila tillbaka till DH som jag olyckligtvis glömde bort, hur lyckas man? (....)

what ever words i say

Nu har jag tryckt i mig en himla massa mat. Stuvade makaroner och fläsk hur smarrigt som helst! Tyvärr känns min mage som ett betongblock nu, den bara drar sig ner mot marken, men det är det fan värt så gott som det var!
Om ett tag (ett ganska långt tag) ska jag börja packa ihop mina träningskläder. Det är yoga som gäller ikväll! Får se hur det går med tanke på att jag nog är en av världens stelaste människor. Aja, det krävs träning för att bli bättre och någonstans måste man ju börja!



Förresten, höll på att glömma, måste säga tack till min urgulliga vän Arnela som tillägnade ett helt inlägg i sin blogg åt mig. Så himla puttinuttigt, att jag nästan fäller en liten tår. Observera nästan! Jag tycker om dig också hihi, även om jag är tusen gånger coolare och bättre än dig!!
För er som inte ser att ironin är lika tjock som en sumobrottares lår... NU ÄR DET KRIG!


http://arnelas.blogg.se (vet inte hur man gör en länk he-he)

we are lost in the space of time

Idag blev jag hemma. Äckliga mage som gör ont för minsta lilla! Jag överlever inte dagen utan frukost, men det verkar som om min mage inte överlever frukosten. Knepigt läge det där!
I alla fall så ska jag väl plugga en del och städa. Låter kul va? Nej ingen höjdare.. ska smyga in lite OC och sockerkaka någonstans mitt i det tråkiga, hihi busigt.



Härlig låt!

"It's with you I take a trip up in the blue
It's your eyes that send me straight up in the skyes"


i'm not even trying to compete

Så var söndagen här. Det har absolut inte varit någon bra dag hitills och jag har inga större förväntningar på fortsättningen. Jag har en hög med plugg som väntar. Svenska grammatik (det mest onödiga som finns enligt mig) och historia, woho. Jag vill VERKLIGEN veta allt om Norden och Gustav Vasa!

Just nu skulle det verkligen sitta fint med en liten resa någonstans ut i den stora vida världen. Vill bara komma bort från allt! Annars skulle det vara lite coolt att flytta ut ur min egen hjärna några dagar och bara slippa all skit jag går igenom just nu. Nej men jag vet, jag ska inte klaga. Barnen i Afrika har ingen mat, kanske inget tak över huvudet och får gå flera mil bara för lite vatten...


RSS 2.0