look at the stars look how they shine for you

Oj satan vad oaktiv jag varit. Fy skäms, men i fortsättningen gör ni rätt i att inte förvänta er något speciellt av mig. Vem vet det här kanske till och med blir mitt sista inlägg. Har inget speciellt att skriva om så då är det inte så kul, det förstår ni nog. Inte världens roligaste att läsa om ingenting heller.

Idag var jag äntligen med min älsklingsbästis i alla fall, som jag saknar något fruktansvärt mycket! Först tjockade vi oss med massa mat, sen bar det iväg för att träna. Skönt men jobbigt, och med min kondis och styrka gick det ju inte så bra om man ska säga så. Plattfall rakt ner i mattan ett par gånger, kändes som magen skulle gå av (överdriver inte ens lite) när vi gjorde sit-ups, och ja vad ska man säga.. koordinationen var ingen höjdare heller, armar och ben var överallt. Men ja, har inga höga förväntningar på mig själv men när vi börjar gymma.. då jävlar säger jag bara. Då kan världen se upp, kommer bli marifereds biffar lätt, watch out!

since you've been gone it's not the same

Oxen 21/4-21/5

Måndagen blir vardaglig och det händer inte så mycket. Kvällen kan dock överraska lite på flera sätt.

Så lyder mitt horoskop för dagen enligt aftonbladet, så jag får väl hålla tummarna för en trevlig överraskning!


there's a fine line between love and hate and i don't mind


Sjukt bra, lyssna och njut!

you're so fine' you blow my mind

Idag blev det en liten tripp till södertälje. Träffade mormor käkade lunch med henne och mamma på nancy's. Wrap med kalkon och avokado, men som jag bytte ut på keso, mums. Sen skulle jag leta jacka och stövlar. Och herregud vad sur jag blir på att alal jackor går till knäna på mig. Hallå? Alla i hela sverige är inten 1.75.... Hittade en halvdan jacka, eller den var fin, men jag köpte den inte. Tabbe nr 1. Sen så köpe jag ett par stövlar, jättefina tyckte jag då. Skitfula när jag kom hem, verkligen skitfula, tabbe nr 2. Så byebye till dem, om jag inte ångrar mig igen men den chansen är inte så stor. Köpte trosor och strumpr också, men det kanske ni inte är så intresserade av,
Sen hem, har tråkat hela kvällen. Är astaggad på fest men självklart händer det inget då, jippi!

Just det kollade på bring it on, för första gången. Haha, aningen efter jag är, men den var bra! nu nyss kollade jag på svensson svensson, kärlek på det programmet.. Humor i högsta grad <3

i hold it all when i hold you

Äntligen fredag! Veckan har gått fort trots alla tusen prov. Förstår inte alls varför jag går sam, galet mycket plugg och tråkiga ämnen. Eller jag förstår, hamnade bara här för att jag tabbade mig. Om erbjudandet fortfarande står kvar nästa höst, så blir det trligtvis så att jag byter skola som det känns nu åtminstonde.



Hade jordens svåraste matteprov idag, helt galet! Bara g-delen fanns med i boken, och den var helt klart på vg-nivå. Vg och mvg frågorna var helt sinnessjuka, fattade noll och jag anser mig ändå vara bra på matte (?) skryt och sido. Drog till med kilometerlånga helkonstiga uträkningar på alla talen, det mesta rena chansningar från min sida haha. Och alla säger att matte a ska vara lätt, ah tjena.......
Säkert våran psykolärare som gör extra svåra prov, kul att få sämre betyg för att man har sämst lärare! Visst man ska inte låta sådant påverka, men det är oundvikligt?

Blir en lugn kväll idag, Idol på ingång. Så ni kan nog vänta er åsikter om det från min sida!

tell me everything turned out alright

Tjenixen!
Blandad dag idag, skolan var seg, men helt okej. Hände varken för mycket eller för lite. Det var pannkaka till mat så det gjorde min dag i alla fall. Åkte tidigare för att åka till tandläkaren och dra ut en tand. Min stora skräck, är livrädd för bedövningen. Själva tandutdragningen gick bra men sen efteråt skulle hon sätta in någon liten grön fluffgrej med antibiotika på där jag dragit ut en tand förut, och det finns bara ett ord för att beskriva händelsen, SMÄRTA! Fysatan vad ont. Min smärtgräns är otroligt låg och då menar jag verkligen otroligt låg, så jag börjar självklart grina som ett litet barn som tappat sin klubba. Haha, lite smått pinsamt men jag överlever. Hon trodde att jag var arg på henne för att jag vände mig bort också, när det i själva verket var så att jag ville dölja mina små krokodiltårar. Tur att jag inte ska dit igen säger jag bara!

Har ONT SOM SATAN nu och är är en tjurig flicka så jag har inte så mycket att skriva för stunden, tyvärr. Får bli senare, håll utkik!



Förresten kände jag mig väldigt snygg idag så måste bara bjuda på en bild!

we've got big plans in sight

Ny blogg innebär ny start.
Välbehövligt, allt i den gamla bloggen började kännas så passerat. Det var jag , det här är jag nu. Äldre, klokare och vackrare. Right?
Tänker inte ta bort den gamla bloggen. Det är roligt att ha någonting att titta tillbaka på, och få sådana där härliga flashbacks när minns allt som om man var tillbaka i det ögonblicket. Om ni vill läsa de gamla inläggen får ni vara så vänliga och fråga om lösen, har ni tur så känner jag mig snäll och ger det till er!

Hur som helst, ska dra en liten presentation för er nyinkomna men även för er andra kan va kul. Jag heter Ulrika, rättså fult namn egentligen men det är smällar man får ta allt kan ju inte vara perfekt. 16 år är jag går första året på gymnasiet, sam/ekonomi men eftersom inriktninen inte börjar förens i tvåan suger det ganska så jättehårt nu. Plus att jag hatar min skola som ja hamnade på p.g.a ett litet misstag av att jag velade. På tal om att vela är det något av det jag är bäst på att göra. Kan inte bestämma mig för något, velade om hurovida jag skulle skapa den här bloggen. Lyckligtvis för er gjorde jag det! Jag är kort, inte så smal men inte heller tjock och jag är tyvärr jävligt utseendefixerad. Kommer ni säkert att märka av, eller inte, får se.

Nu är jag tyvärr trött och börjar känna mig litegrann som en zombie, börjar se suddigt och hela kalaset så kanske dags att stänga ner. Får fortsätta på min "självbiorafi" imorgon, natti!

Just det,  beklagar designen, men ska fixa den så snart jag orkar!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0