how long must we sing this song?

Älskar solen. Älskar inte att sola. Blir sjukt rastlös och vill bara hoppa och sjunga och allt möjligt. Ska ge det ett till försök nu i alla fall. Sen blir det grammatik för min del, love it! (....)

you invade my sleep and confuse my dreams

Jag är sämst på att uppdatera, men drar en kortis nudå!

Igår kollade jag på fotboll i skolan i några timmar, det var hett på många sätt (oh där fick jag till det med rimmet). Varmt som tusan, och ja fotbollskillar är ju inte helt fel! Sen blev det Eskilstuna med Arnela, Malin och Elin, och senare Sevala. Käkade kebab på älskade kebabhuset och köpte en tröja. Efter det åkte jag direkt hem till bästis och tog det lugnt, och om du läser det här Sandra så älskar älskar älskar jag dig!

Idag var det jobb som stod på tapeten. Kul i det här vädret! Så nu har väl alla andra gått och blivit bruna som pepparkakor när jag fortfarande ser ut som vitchoklad typ. Härligt!



Jag och Marrisbarris i torsdags, bild från Marina den fina.

we can pretend nothing's changed

När jag ändå var hemma och hostade sönder mina lungor idag tänkte jag fixa till designen, men det gick ju självklart käpprakt åt helvete... så det här får duga ett tag!

Ska snart fixa till mig lite och sedan kila ner mot bussen och bege mig till en brutta vid namn Malin i Stallis. Där väntar resten av tha gang och sen ska vi grilla och ha det mysigt! Har märkt att jag på sista tiden har varit mycket gladare än vad jag brukar, undra vad det kan bero på. Äsch, det är svinbra i alla fall. Livet är rätt bra just nu!

Måste bara tillägga att jag är så jävla bra! Sen Malin och jag började våra nya liv har jag inte ätit godis på vardagar, heller inte läsk, och tar (nästan) alltid bara en portion. Så grym jag vet (!!). Malin däremot är helt kass, och moffar dygnet runt ungefär. Tänkte bara säga det för att skryta lite, eftersom att jag är så galet stolt. Inte ens när jag vart hemma har jag småätit, vilket ungefär är det jag är bäst på att göra. Så nu ska jag keep up the good work (svenska?).

Ha en fin och händelsefull kväll för det kommer i alla fall jag ha, tjii!

you and you're beautiful soul

Tjenixen! Idag ville jag verkligen gå till skolan, för att fixa bildgrejer och sen kunna träffa bästisfestis men icke då. Vaknar upp med en fet hostattack och en drogad känsla. Tänkte ändå dra till skolan, men nej det gick inte så idag har sängen varit min bästa kompis, och OC såklart, som alltid!

Ska försöka plugga lite snart, och skriver nog mer när jag mår bättre. Hoppas ni haft en bättre dag än jag!

i hope you're good tonight

Om man kan vara kär i en låt så är jag det tror jag!



Tråkig dag förresten. Skönt att min hjärna redan har tagit sommarlov och nu är ett 100 % värdelöst redskap!

i am capable of really anything

Har inte skrivit på några dagar och har ingen ursäkt till det heller så vi skippar det där snacket tycker jag. Långhelgen är ju nästan slut och visst har jag fått en del gjort! I onsdags var jag med kära små vänner här i Mariefred, kvällen rundades då av med en prommis i vanlig Sandra och Ulrika stil. Så himla värt prat, och tack för att du bara finns och är bäst! <3
I torsdags var det Lovisas kväll plus europapartajet, så dagen efter blev en chill filmkväll med två små sötingar. Sen var det idag också ja. Hela dagen spenderades  hos Malin i Tattarholmen. Vi drack kaffe som inte smakade så mycket kaffe, drack smoothies (och upptäckte efter ett tag att de smakde och luktade spya) och schtekte litegranna (mycket). Hann även med att göra en massa andra skumma saker men jag orkar inte skriva mer, och ingen är nog intresserad heller.



Tror inte att någon var så intresserad av att läsa det här heller, men om ni har klickat in er på min lilla söta blogg så måste ni ju trots allt bry er om mig på något sätt.... så varsågoda så mycket för inlägget!

I alla fall, nu ska jag samla mina tankar, tvätta bort all skit från ansiktet och dra mig mot sängen och knoppa. Godnatt!

awkward feelings make me come up with questions

God kväll!
Idag är det tisdag, också känd som helvetesdagen. Sex äckliga lektioner, och idag var det även nationella i äckelmatte. Gick bra tills jag kom till sista talen, då gav jag upp. Var hur död som helst efter skolan så somnade nästan på bussen, eller gjorde saker utan att jag var medveten om det, så var inte dåligt borta i alla fall.
Sen var det sags för det alla har väntat på (eller kanske itne då) .... träning igen! Gick bra, fast jag dog, men det får man göra lite ibland tycker jag. Nu väntar sängen, natti!

we're so different now

Kom på lite bara sådär helt plötsligt nu att jag är pepp på att färga hela mitt hår brunt igen. Fast.. kanske efter sommaren.. eller? Tillsammans med nya dunderkroppen som jag kommer ha då. Malin och jag satsar stort nu när vi blivit galet taggade efter att ha kollat på American Pie!


my heart's just about to crack open

En dag på jobbet avklarad. Jättegulliga människor och är nu lite rikare så tummen upp på det! Bästis festis är hemma också från en galen resa till Aten, och nejnej jag är inte avis, inte det minsta (......). Men inte får jag träffa henne imorgon, för då ska den lilla saken jobba, vilket jag nog inte får så, attans bananer! Nu ska jag äta lite och sen gå och möta Malin som ska bli mitt kvällssällskap.

Helt på tal om ingenting är jag superglad just nu, verkligen jätte jätte glad. Älskar när man bara blir glad av ingenting!

Bjussar på en bild från igår som jag snodde från Marinas blogg (hoppas det var lugnt).




you fucked up my life

Jag minns det som igår, fast det redan gått ett år.


Igår var hur mysigt som helst, och mina vänner är väldigt fina! Skönt var det ändå att komma hem till en varm gosig säng. Idag ska jag jobba, och det ska jag göra imorgon också, så en lugn helg blir det väl. Laddar stenhårt inför nästa!

let me see your face

Kort dag i skolan idag. Inledde med att köra järnet på bokredovisningen. Inte alls förberedd men tänkte att det är lika bra att ha det gjort. Gick inte direkt super, men känns verkligen som en riktigt stor börda har flygit iväg från mina axlar. Sen skulle det vara matte, men helt plötsligt gick alla bara ut ur klassrummet och där satt jag som ett stort frågetecken och fattade absolut ingenting. Aja, sen var det mat och till slut idrott. Orientering som vi knäckte på (inte för att skryta, eller okej då.. lite!). Hann med tidiga tåget hem, och solen sken som om den aldrig gjort något annat så det blev lite solning.

Ikväll blir det troligen tältning med ett gäng brudar. Lämnar spår efter mig imorgon igen om jag inte frusit ihjäl, pusseluss.



Inspiration kallas det ja!

let's pretend we're just two people

Vad gör man när man ser en person som är så äckligt snygg att man inte vet vart man ska ta vägen?

Tittar in i personens ögon och hoppas att blickarna möts?
Tittar bort lite nonchalant och låtsas som om denne någon inte alls är iögonfallande?
Slänger med håret och fyrar av värsta léendet?

.....eller? Haha jag kanske är dum i huvudet som funderar på sånt här men så blir det när man har för mycket fritid. Den där listan jag snackade om igår kommer nog någon gång förresten. Min hjärna exploderar av tankar snart, så nu ska jag gå och överbelasta den lite mer med svenska. Älskar att jag går pluggigaste linjen och att min klass har mer att göra än alla andra. Livet är helt enkelt härligt!



never thought you could break me apart

När jag kom hem från skolan berättade pappa för mig att det förmodligen är klart att jag får börja på John Bauer i höst om jag vill. Då är frågan bara... vill jag? Jag skulle tydligen komma dit i veckan också och lägga upp en studieplanering. Nu gäller det bara att tänka, tänka så att hela världen knakar. Hade nästan glömt de här planerna, och allt. Jobbigt att jag aldrig kan bestämma mig. Ska nog skriva en lista sen med för- och nackdelar haha, men nu blir det plugg!

the spotlights don't do you justice

Helt vanlig dag. Tidiga tåget, död i skolan, dog om möjligt ännu mer på matteprovet. Tack för världens sämsta prov, nu kommer jag få vg i matte a och det vill jag verkligen inte. Satsar på nationella istället, som inleds imorgon med del 1. Härligt, 7.17 bussen här kommer jag! Det är verkligen frustrerande det där när man vet att man kan men det ändå inte går, ännu värre när man vet att man inte anstränger sig så mycket som man skulle kunna... som jag. Ska skärpa mig fram till skolavslutningen, eller försöka åtminstonde då!


Som jag tidigare utlovat, bilder från i lördags. Se och njut.

skies they blink at me

Det är sättet du rör dig och hur du håller andan
Just före du skrattar
Det är sättet du ler och sättet som du ser på mig
När jag känner mig vilsen och blå

Det är så enkelt med dig, kom slår vi sönder alla klockor
Och låser, lägger oss nära lämnar alla problem utanför

Det är sättet du rör mig och sättet du får det svåra
Att bli lätt
Det är sättet du sover och sättet som du vaknar och
Vänder dig nära

Det är så enkelt med dig, kom slår vi sönder alla klockor
Och låser, lägger oss nära lämnar alla problem utanför

Det är sättet du fångar mitt dåliga humör och
På nått sätt gör allt bra
Det är sättet du fumlar och sättet som du för din
Hand genom mitt hår

Det är så enkelt med dig, kom slår vi sönder alla klockor
Och låser, lägger oss nära lämnar alla problem utanför

yet you still have so much left to say

Har inte tid till att skriva någonting nu, tänkte bara säga att jag hatar matte, och att jag hoppas att det händer något imorgon som gör att alla tågen och bussarna blir inställda!

there's an endless battle to be won

Helgen är slut och jag är slut. Har ångest gånger tusen inför skolveckan, men det är den vanliga söndagskänslan. Igår var en jobbig dag, som rundades av med en hej dundrandes kväll. Jobbade för första gången på dagen. Det gick inte speciellt bra, för att inte säga helt kasst, så blir nog inge mer av det tyvärr. När jag kom hem var jag tröttare än tröttast och hade ondare än ondast i fötterna, toppade allting med ett brännmärke på armen också. Härligt!

På kvällen bar det av till Nykvarn, till gulliga Marina. Där blev det är störthärlig kväll med en massa trevliga brudar. Norskfylla, singstar, spyor för vissa (nämner inga namn men hon börjar på m och slutar på alin), kubb och mycket mer. Stort tack till värdinnan Marina och såklart alla andra som förgyllde kvällen!



Fler bilder kommer nog om jag orkar. Så stay updated vetja!



i never wanted nobody else

Idag tycker jag att alla ska tycka synd om mig. Vi hade orientering på idrotten och självklart, smidig som jag är, lyckas jag stuka foten. Blev lite för ivrig över att ha hittat en kontroll, och nu gör det ont som satan. Men fullföljde banan åtminstonde, så jag förtjänar att få bragdguldet eller något sådant för min prestation!

Fick höra en bra nyhet nyss också! På söndag ska mamma kolla på hus, och det var fint på bilderna, så får väl dra till med ett litet jippi!

this could be my chance to break out

God kväll kära vänner och ovänner!
Den här dagen hade ingen bra början för oss ettor. Nationella! Fytusan, i engelska. Listening och reading. Reading var lätt och då var vi med en snäll lärare. Listening var pissigt svårt ibland och så satte vi oss självklart i surkärringens klassrum. Vilken visade sig vara en jävla nitlott! Först sa hon till oss om att vi kollade på varandra, tänkte fine men fortsatte vara tjurig. Sen så börjar kärringen glo som om hon käkat glosylta. Och vem kan koncentrera sig då? Nej inte jag i alla fall. Så tack din fula lilla äckliga tant!

Som tur var hade vi a-dag (ledig dag) så vi slutade efter det. Då blev det e-tuna. Sen hem, men fick trevligt sällskap så det var toppen...men en aning kallt!

Och till sist måste jag bara klämma in att jag ska provjobba i helgen så får hoppar att det går finfint utan bekymmer, för lite pengar skulle klirra fint i spargrisen. Sen så vore det inte helt fel med lite party också, styyyr brudar?!



(Från kubbkvällen, då jag var så jävla bra....)

i leave tearstains on the ground

Så irriterande att allt ska vara så jobbigt hela tiden, men det är väl som man säger... det är inte lätt när det är svårt! Just nu är det en massa som är jobbigt. Jag vill inte vara den som klagar (även om jag ofta är det), men allt känns fel. Speciellt skolan. Är bara trött på allt, och det är så gott som inget jag gillar. Funderar på hur jag gör i höst... byta? Och till vad i så fall? Sen är det ju allt annat, som jag hoppar att ta upp i bloggen. Skulle sitta fint med någon jävla jävel som förstod mig liksom. Men som sagt vill inte vara den som klagar!



Lyssna och lyssna extra noga på texten, störtfin!




and these tiresome paper dreams

Sitter i skolan nu. Har så mycket att göra att mina fingrar inte ens räcker till för att räkna upp dem.. men vad gör jag? Nej det vet jag inte ens själv, allt utom det jag ska tydligen. Så jävla bra, jaaaa!! Mitt problem är nog att jag är dum i huvudet....



.....precis som hon på bilden är tydligen.

if you never try you'll never know

Aloha!
Tänkte bara säga att 17 år med ingen mindre än Veronica Maggio är ruggigt bra. Tänkte också slänga in en vink om att jag fyller 17 år imorgon (!!!!). Tiden går så fort så fort, och jag är nostalgisk av mig så jag gillar att hänga kvar med en fot i det förflutna, men nu är det ta mig tusan dag att gå vidare med allt!



Kan sammanfatta helgen lite kort också för den var great!
Valborg
- Var i Stallarholmen och Strängnäs med svinbra människor och det var mega!
Fredag - Återhämtningsdag @ home
Lördag - Lokalfest i Härad. Askul ibland mindre kul ibland men i helhet kul!
Söndag - Skärholmen med Sandis, shoppoppa. Lite tröjor och bikini fick jag med mig, finfint!

Så himla roligt att nya människor börjar komma in i mitt liv också, ännu bättre att allihopa är så gulliga, puss!

let's make this night a classic

Egentligen tycker jag verkligen att valborg är överskattat, men i år var det så jävla grymt bara! Hade en hur bra och mysig kväll som helst så creds till alla fina människor som gjorde det bra, tackitack!
Hann med hur mycket konstigheter som helst, på tok för mycket för att skriva. Så får väl avsluta med att säga att jag hoppas att ni hade det lika bra som moi.




Och imorgon är det dags igen, let's goooo!

RSS 2.0