you stayed up late just to start this fight

Idag slog det mig,
jag har alla anledningar till att vara olycklig, men ändå mår jag så himla mycket bättre än jag gjort på hur länge som helst. I like!

Det här är speciellt till dig Marina bara för att jag vet att du gillär det så mycket, hihi.


could have loved you all my life

Jag kollade nyss på Lotta på bråkmakargatan en av mina många favoriter när jag var liten, och åh, nostalgi säger jag bara! Jag älskar Astrid Lindgren, fuck Disney.. Astrid rules! Mina barn ska bannemig kolla på det även om det kommer vara stenålders-material då!
Blev dundersugen på att kolla på barnen i bullerbyn, funderar på att gräva bland gamla band. Fast nej jag är nog för lat.

Funderar också på att leta fram kameran och dra ut och fota lite i höstvädret. Ska nog göra det, har ändå inget liv så varför inte?
Och varsågoda för osammanhängnade och tråkigt inlägg. Det bjuder jag på!


my only weakness is knowing your secrets

Jag hatar val. Särskilt om de är riktigt riktigt avgörande.
Nu är inte mitt kommande val det som tur är. Såhär är det i alla fall: Vårat kylskåp är förtillfället helt proppat med rester känns det som så min lunch är inga problem, bara det att det finns för mycket.
Tacopaj, sjömansbiff eller pasta med kräftstjärtssås? Egentligen vill jag verkligen äta allt, men nu måste jag välja och har ingen aning om hur det ska gå till. Åh, jag är så töntig men det handlar ju om mat. Hahaha, skit.

after all you're my wonderwall

Hatar idol. Jävligt bra röstat Sverige, tack!
Nicklas är bäst i alla fall, tråkigt att folk inte har något vett i skallen bara.

people are people and sometimes we change our minds

Sjung som om ingen hör dig,
dansa som om ingen ser dig,
älska som om du aldrig blivit sårad.

i told you i'm not bulletproof

Idag var jag i staden som börjat på S och slutar på ockholm. Fick hem lite av varje, mest vinterprylar. Viktigast av allt var nästan ändå bok tre i min näst mest älskade bokserie, twilight sagan. Som alla vet så är ju Harry Potter bäst och det kommer ingen eller inget kunna ändra på. Shit, jag börjar bli gammal tror jag. Har börjat bli läslus igen.. FAST kan bara läsa böcker som finns i serier. En bok är för lite, 4 eller sju är lagom!
Men som sagt, gammal. Väljer att stanna hemma istället för att göra något? Och har inga samvetskval över det heller...? Måste vara en mycket mycket hög mognadsgrad på detta! Haha!

my world will fall without you



Sån jävla känsla. You're not alone - Saosin

every step that i take is another mistake to you




Skulle inte tacka nej!


lift yourself up above all the hurt



Behöver inte säga något, låten säger allt, och lite till kanske.

be my mirror my sword my shield

Keso + varma hallon = SANT

Huh?, kanske ni tänker, men det visade sig att vi bara hade hamburgare hemma och jag blir ju inte mätt på en sådan liten fjutt. Så då tänkte jag att efterrätt vore en bra idé. Tog vad jag hade, och vips så stod den här lilla gottiblandningen famför mig. Kanongott! Plus i kanten för att det är lite nyttigt också, duktigt Ulrika! (Behöver inte prata om att jag köpe nästan ett kilo godis igår.....)

Nu väntar min älskade företagsekonomi bok på mig. Vill inte, orkar inte, men måste.... vill man ha bra betyg så är pluggandet smällar man får ta helt enkelt. Känns kanske inte så himla bra att vi har typ åttioelva saker att göra just nu...men, what to do liksom? Får bita ihop och tänka på hur satans skönt det kommer vara när allt är klart!!

seems like it's getting harder to believe in anything

"Let's be honest. Sometimes there is nothing harder in life than being happy for somebody else."



i'd never sing of love if it does not exist

Idag kom jag att alla är så jävla kära nuförtiden. Ser det överallt hela tiden.

Jag då, har aldrig varit kär, tror inte att jag kommer bli det heller. Kalla mig cynisk men det är den jag är.


go away, give me a chance to miss you

One tree hill, one tree hill, one tree hill.

Mouth: Take a look at yourself in a mirror who do you see looking back?
Haley: Is it the person you want to be?
Dan: Or is there someone else you were meant to be the person you were meant to be but fell short of?
Mia: Is someone telling you you can't or won't? Because you can.
Chase: Believe that love is out there.
Nathan: Believe that dreams come true every day. Because they do.
Peyton: Sometimes happiness doesn't come from money or fame or power. Sometimes happiness comes from good friends and family and the quiet nobility of leading a good life.
Julian: Believe that dreams come true every day. Because they do.
Brooke: Believe that dreams come true every day. Because they do.
Peyton: So take a look in that mirror and remind yourself to be happy because you deserve to be. Believe that.
Lucas: And believe that dreams come true every day. Because they do.

Älskar, älskar, älskar.


nobody likes to lose their inner voice

Älskar är ett starkt ord, men satan i gatan vad jag älskar att vara överglad och skratta åt allt! Ännu bättre när alla är så samtidigt, som min knäppisklass efter två "superroliga" timmar företagsekonomi. Gratis magträning är aldrig fel!

Vi hade innebandy på gympan idag och fyfan vad roligt det är!!! Stationsträning däremot... hehe, inte lika kul kanske. Undrar hur många ställen jag har träningsvärk på imorgon? Menmen, livet som otränad.. det är hårt må jag säga! Har just tryckt i mig x (för många för att nämna) nuggets. Med mycket ketchup, för det är så det ska vara!



Min favorithörna på ica<3


if i could dream at all, it would be about you


you treat me just like another stranger



Bara den finaste svenska låten. Där elden falnar (men fortfarande glöder)


the gold dust in her eyes won’t reform into rain

Ta vara på livet säger jag bra. Jag är mållös, jag förstår inte att det har hänt. Alla tankar till flickan, och hennes närstående. Hittar bara ett ord, hemskt.
Kan inte formulera det här bra på något sätt, så jag skriver ingenting.Ingenting kan bli tillräckligt.

Ta vara på livet, och berätta för alla ni håller nära hur mycket de betyder. Man vet aldrig vad morgondagen väntar, aldrig, aldrig, aldrig.


i like the way you're not afraid

Nu sitter jag här och ska fixa mig lite och kila iväg. Ville bara säga att Joshua Radin är för jävla bra. Tack och hej, leverpastej!

i can't do everything, but i'll do anything for you

Godkvällens. (Haha, så kan man inte säga men jag bryr mig inte. Coolt jag vet!)

Idag har varit som alla dagar. Skola, som är rätt bra faktiskt och sen hem och dö på direkten. Är så himla äckelpäckeltrött hela tiden, men nu har jag börjat äta rosenrot. Det ska man tydligen bli pigg och glad av, och få ökad lust haha. Härligt!
Pigg och glad vill jag i alla fall, men jag är glad. Trits att biologiprovet gick som.. jag vet inte vad, bra tror jag inte i alla fall, men vad gör det om hundra år?

Imorgon har min skola föreningspresentation, ska bli svinkul faktiskt. Jag ska också ta reda på mitt dna i skolan tydligen, oj så spännande. Sen kanske dra en fika...? Göra av med lite pengar på det jag gillar mest, hehehehe.
Nu ska jag inte svamla på mer, Criminal minds kallar. Om 10 låååånga minuter!

i'm so deep into this shit i can taste the earth




Så sant så sant....
"Timing is everything" är nog det sannaste citatet jag vet. För det är verkligen så. Allt handlar om hur, när och var och ibland kan det vara så nedrans retligt.


imagine all the people, living life for peace

Nu är jag officiellt hjärndöd och mitt hat till biologi har aldrig vart större. Har ätit pizza som smakade scones och vitlök, inget att klaga på direkt. Somnar snart tror jag, så ska klicka fram lite Royal Pains och njuta.

 



close your eyes, clear your heart



Mmm, can't let go. Charmigaste killen, snyggaste killen och så har han rösten också. Kan det bli bättre? Nej jag tror inte det faktiskt. Stör mig något enormt på att han inte gick vidare alls. Hade sett framemot att förvandlas till en skrikande idolnörd. Visst Erik finns, men alltså Gabriel. Behöver nog inte säga nåt, för hallå, ni ser ju killen! Gabriel. Till och med namnet är bra, åh haha. Hatar juryn, har väl megastora vaxproppar i öronen. Nåt fel är du ju i alla fall. Nu är jag sur speciellt för att biologiboken har gjort mig hjärndöd. SKÖNT att man är ledig imorgon. Tack gud, rektorn, någon? Tack i alla fall! Mindre tack till den som skrev biologiboken, två ord. Fuck you :)


ignorance is your new besfriend

IDAG mina vänner så fyller sveriges coolaste kvinna 31 år. Jättemycket grattis till Carolina Gynning!


show me there’s a way to beat the monster

Idag är jag sådär hoppa-runt-skratta-och-fnissa glad. Inget att klaga på egentligen. Och nyss blev min dag så himla mycket bättre. Sjätte december kommer bli en mycket speciell dag. Inga mindre än bästaste Kent släpper nytt då. Är jag glad? OM jag är! Så jääävla bra, hittar inga ord. Ska sjunga som en galning och dansa runt lite i huset nu tror jag. Later!



GLAAAAAD ULRIKA, MMMM.


you're a tragedy

Världens snyggaste, typ!


Glad kanelbullens-dag! Hoppas ni är gladare än jag och att ni haft en roligare dag. Natt!


you were fake, i was great, nothing personal


i want to fly away but i'm stuck on the ground

Idag försökte jag kolla på true blood, eftersom att jag är inne i själva vampyrgrejen nu, men nej det var inte min grej. Royal Pains å andra sidan, är verkligen min grej tror jag. Knasbra verkligen! Precis vad jag behövde, ett nytt beroende att lägga till listan, tjoho!


Save you

Kalasbra låt verkligen, så lyssna annars är ni idioter.

i wanna rock-n-roll, i wanna give my soul

Just nu vill jag bara försvinna, så kan inte nån picka upp mig med en stor flott privatjet och flyga till nåt härligt ställe utan problem... och tankar?
TACKAR GUD DÅ VERKLIGEN!

Jag försöker verkligen så jävla mycket just nu, men fan. Vart finns allt och alla när man är behövande till tusen? Godis, glass, vad som helst med socker skulle sitta för jävla fint nu och lite ljus och grejer.


RSS 2.0