i hope you had the time of your life



Sommar, sommar, sommar.
Den sista tiden av lovet ska fan i mig verkligen tas vara på! Alla ska träffas, och allt ska hinnas med. Känner jag en aning stress i luften? Nej det är ju hur dåligt som helst. Njuta inte stressa ska det vara. NU är jag trött och kommer börja svamla som en gammal virrig kärring, så det blir sängen på direkten. Natti!

all we know is falling

Tjenixen! Det var inte igår direkt, vilket kan bero på att jag spenderat sista veckan på Åland. Faktiskt hyfsat chill, vädret kunde dock ha varit bättre! Innan jag åkte hade jag den nästvärsta dagen i mitt liv och det vill jag inte vara med om igen. Nu har datorn nästan kraschat och det känns ju mindre bra måste rädda mina snygga bilder och ja, rädda en del av mitt liv.



Jag är så himla töntig och jag skäms över mig själv, för jag gör precis alla saker själv som jag säger åt andra att inte göra. Bajs.

we want it all, to be able to stand and fall

Mycket förändras på ett år.


i would but you must wait 'til it gets dark








when the sun goes down then we stay out

Det var när du sa:
Du tar ju bara små små steg
Det händer ingenting, det där
Du måste våga chansa mer
Våga se vart det bär


Idag har jag lekt med Maria. Kollat på en himla massa filmer och moffat som galningar. Sockerkaka med sockerkakssmet på, smarrismaskens säger jag bara. Nu är jag trött och ska dejta kudden. Imorgon blir det jobb och jag hoppas att jag överlever det med min smärtsamma träningsvärk. Riddardagarna börjar imorgon också, och det innebär brända mandlar!

i've been feeling like i'm on some sort of merry-go-round

Jag har ont i hela kroppen och är totalt slutkörd, men värst av allt.... jag är så nedrans avis på alla som befinner sig i Göteborg! Hade så gott som glömt det där, men efter att ha snackat lite med min käre kusin är jag nu så svartsjuk man kan bli. Jag vill också gå runt och vara glad med alla andra glada människor, träffa nya härliga människor och skapa minnen för livet! Oskönt att jag är så himla sämst på att planera, fan.



Saknar Marinis!!!



Ville bara hålla om dej, och va alldeles intill,
ville bara känna känslan av att finnas till.


it feels like forever

Godmorgon! Inatt drömde jag saker som jag inte ville drömma. Jag drömde om personer som på något sätt funnits i mitt liv. Den ena delen var bra, men det var verkligen inte den andra. Jag hatar när man drömmer om någonting som har passerat, men på morgonen märker att man kanske är kvar i något man lämnat. Fytusan, jag måste bygga upp mina murar och ta till med starka vapen!
Hur kommer det sig egentligen att man drömmer om vissa saker? Som liten var det mardrömmar, och andra overkliga saker. Nuförtiden drömmer jag bara om saker som skulle kunda hända på riktigt. En förvrängd verklighet. Ibland är det till och med så bra att jag vill somna om fortsätta drömma bara för att helt enkelt.

Nu har jag nyss duschat, ska föna håret och klä på mig lite snabbt. Sen glider jag iväg till Stränkan city för synundersökning och lunch. Så snart kanske jag är en glasögonorm. Himla tur att jag klär i allt!




you weren't there when i was scared

Am I just some chick you placed beside you,
To take somebody's place?

you don't know me, don't ignore me

Avril Lavigne






Tjejer som rockar är bland det ballaste jag vet. Hayley Williams och Maja Ivarsson är några jag verkligen diggar. Sångerskor i Paramore och The Sounds för er som inte är så insatta.

so much for my happy ending

Kom nyss hem efter en löprunda. Ja ni läste rätt, jag Ulrika Jansson (också känd som latmasken nr. 1) har varit ute och sprungit för andra gången på fyra dagar. Känns otroligt bra kan jag säga, kanske borde fortsätta med det jobbiga påhitt. Måste sysselsätta mig med något nu när alla mina kvinnor är bortresta. Jag skulle gärna befinna mig i Göteborg i veckan, men det kan jag ju fetglömma. Istället får jag vara mycket tillgänglig här hemma, i älskade (host host host) Mariefred!



Big A och Elinpelin, I miss yoooou!



run away try to find that safe place you can hide










Glass-glass-glassigt! En vecka, sen bär det av igen.

it's up in my heart when it skips a beat

Home sweet home! Är tillbaka på svensk mark och det känns bra och dåligt. Bra för att priserna är rimliga igen (en pizza på Åland kostar 100 spänn, okej? Nej fan heller!) dåligt för att ingen av mina närmaste vänninor befinner sig nära mig (SAKNAR ER). Har i alla fall haft det över förväntan och jag har haft tid att tänka lite. Mina tankar är samlade, och jag mår så mycket bättre än vad jag gjort på.... nej jag kan inte ens minnas när jag mådde såhär bra sist. Åland har bra effekt på människor, skönt att jag ska dit igen om en vecka. Mitt léende sitter i alla fall som klistrat och det sjunger i mitt huvud!



Bara för att jag är så otroligt stekig, eller något... kommer fler glassiga bilder inom snar framtid!

Och ja juste, jag fyndade ett par vita superfräscha converse för ett lidl-aktigt pris. Ulrika <3 Viking Line

promise me to think of us as a time so beutiful



Åland imorgon (idag), så tro inte att jag har dött bara för att jag inte uppdaterar!

into the fire on my own



Såhär glad hade jag velat vara idag. Ser ut som en tomat, alla har ju inte turen med bra pigment, men man kan ju få allt. Så varför klaga?

Hellre sårad av sanningen än att undra i en evighet, jobbigt att vara tjej med för mycket tankar. Tur att jag ska bli som en kille och stänga av hjärnan helt i sommar!




who doesn't long for someone to hold?




Du är min superdupertjej nummer ett!



there's only one place i gotta be

Idag fick jag den sämsta möjliga starten på dagen. Vaknade av att jag hade en för jävla hemsk smärta i magen. Ville bara skrika och gråta för allt jag är värd, men fick inte fram något. Försökte hitta ställningar att ligga i för att dämpa smärtan men det gick inte. Jag var helt säker på att magen skulle spricka, eller att jag skulle bli tvungen att operera bort blidtarmen eller nåt shit. Började direkt oroa mig över ärr på magen och låg där i helpanik. Gick sedan upp för att klaga lite, och då började världen snurra och svarta moln dök upp framör mina ögon. På något sätt tog jag mig tillbaka till sängen där jag genast började svettas som en gris även om jag inte var varm. Fy, som tur var så lever jag fortfarande och mamma kom med news som fick mitt léende att bli km långt och ett stort skimrnade moln dök upp runt mig. Imorgon blir det landet med å! JAJAJAJAJA, så fint så!

love will come towards you like a warm summerbreeze

Bra, bättre, bäst. Klicka in er på spotify (ni coolingar som har) och lyssna och njut!

  • Du säger ingenting det säger allt - Mitt piano
  • Långa nätter - Melissa Horn
  • Dreaming of you - The coral
  • We are the people - Empire of the sun
  • Man must dance - Johnossi
  • Tony the beat - The sounds
  • Sympathy - Goo goo dolls
  • Fluoroscent Adolescent - Arctic monkeys
  • Broken strings - James Morrison
  • Unstoppable - The calling

no one ever said that it would be this hard

Raderad, utsuddad, borta.

keep your religion, don’t need your lies

Ulrika, även stavat Ulrica, är ett kvinnonamn. Det är en femininform av mansnamnet Ulrik. Namnen är av tyskt ursprung och sammansatta av två ord som betyder 'arvegods' respektive 'mäktig'.

Idag är det ingen vanlig dag, det är nämligen den dagen då det är lite bättre att heta Ulrika. Med andra ord, min namnsdag!

Med tanke på att jag ska till Estocolmo och leva lite "big city life" under en dag hoppas jag på att få något fint. Håller tummarna för att mamma vaknat på rätt sida och känner sig generös idag. Senare när jag kommer hem har jag en date inbokad med my shining star. Jag har verkligen fått någon typ av bloggrus, tänker på bloggen 24 timmar om dygnet. Nej nu överdrev jag... men ungefär så är det, kanske.



(Jag och S på innan niornas lunch förra året, sjukt så fort tiden går. Svisch.
)

love is stronger than jesus

Bortglömda känslor, raderade tankar,
nu minns jag igen.

Vädret vände, men med solen kom en nedrans huvudvärk för min del. Kändes som om någon placerat sprängämnen i mitt huvud och tryckt på explosionsknappen. Nu, två ipren senare mår jag bättre i alla fall, tack gud! Ikväll ska jag grilla. Eller inte bokstavligt, jag ska bara chilla medan resten av det mystiska folket grillar, cool som jag är.
Ska bara föna håret och klä på mig känns lite dumt att gå dit naken, och på tal om hår. Blondinbella, Kenza och säkert en stor del av världens kvinnor har kortat av sitt hår på sista tiden då tänkte jag varför inte, man vill ju inte sticka ut liksom! Nej men det är dags att få bort de risga topparna som spretar och har sig. Njut av sommarkvällen, det ska jag göra!

from the bottom of my heart i apologize

Skönt att vakna och se att det inte finns en torr fläck ute. Skulle det inte bli sol idag? Nedrans vädermänniskor, bestäm er förtusan! Skönt att alla jobbar idag också så att jag är helt ensam. Jag och regnet, vilket team säger jag bara. Det är nu man vill ha någon liten gullig pojke (inte menat att låta som en pedofil) att mysa med, men jag får ta vad jag har. Det vill säga: Sex and the city, min nalle och halva kylskåpet.....

build up your confidence



Måste lätta lite på hjärnan så ni får ursäkta. Ett stort gigantiskt frågetecken är vad jag är just nu. Förstår verkligen inte mig själv. Jag beter mig helt sjukt och förstör allting ännu mer. Det dumma är att jag agerat som jag gjort för att inte göra något värre, och nej skit. Tankar är inte bra för mig, men ändå så är de det. Nu har jag förstått i alla fall, lite för sent, men bättre sent än aldrig!
 Once a failure, always a retard.

he loves her, definitely maybe

Är egentligen för trött för att skriva någonting så tänkte bara uppmärksamma er om att jag har haft en kanondag! Och då menar jag verkligen kanon, krasch booooom!

RSS 2.0